bende hamileyim diyebilecekmiyimm

yasemennnn

cennet kokulumm gel artık
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
1.100
0
senağlama bazen düşünüyorumda acaba bende hamileyim diyebilecekmiyim burda o güsel anlarımı sizlerle paylaşabilecekmiyimm inşallah derim inşallah tüm bebek isteyenler der artık takmıyorum desemde günden güne içimi yiyorum çevremdeki bebeklerden nefret etmeye başlıyorum bir bayan bebeğini yada çocuğunu sevse ona düşmenımmışım gibi bakıyorummm allahım ne olur yardım et bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar bebekler nasip et yarabbimm senağlama artık ağlayamıyorum bile ne olur yarabbim bizlerinde burdaki arkadaşlarımız gibi yüzlerimizi güldürrr dayanamıyorum artık evim şenlensin istiyorumm eve gidipde sessiz oturmakdan bıktımmm evime neşe bereket huzu r getir bebeğim ne olur anneciğini fazla bekletmeee dayanamıyorum artık yokluğuna yalvarıyorum sana çabuk gell bak babanda çok üzülüyooo bizleri sahipsiz sensiz bırakma olurmu annecimmm hadi gel be cennet kokulu yavrummmmmmmmm senağlama senağlama

canım seni çok iyi anlıyorum benimde bazen okadar kötü durumlarla karşılaşıyorumki.. bide şu açıdan düşünmek lazım hamileyiz diyelim ya sakatsa ya düşük yaptıysak bunlar bana daha acı veeriyor
allahıma binlerce kez şükrediyorum saglıklı sıohatlı bir şekilde gelsinde geç gelsin diyorum ama bu zamana kadarda bizlere sabır ver yarabbim dualrım böyle sende lütfen ümidini yıtırme allaha karşı gelme sabret arkadşım elbet birgün allahım bizede verecek bu açıdan düşün oldumu şeker...

canım seni çok iyi anlıyorum benimde bazen okadar kötü durumlarla karşılaşıyorumki.. bide şu açıdan düşünmek lazım hamileyiz diyelim ya sakatsa ya düşük yaptıysak bunlar bana daha acı veeriyor
allahıma binlerce kez şükrediyorum saglıklı sıohatlı bir şekilde gelsinde geç gelsin diyorum ama bu zamana kadarda bizlere sabır ver yarabbim dualrım böyle sende lütfen ümidini yıtırme allaha karşı gelme sabret arkadşım elbet birgün allahım bizede verecek bu açıdan düşün oldumu şeker...

canım rabbime karşı gelmekmi haşa ama inan elimde değil offf inşallah rabbim gönlümüze göre verir canımm :CüvCüv: bizlerde paylaşırız inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq:

Sabredip bol dua edeceğiz,İşallah bir gün hepimiz hamiş müjdemizi buradan vereceğiz.

canım benim ya insallah bir gun seninde olur .su an ezan okunuyo ve icimden senin hayırlı bi evlat sahibi olmanı diledim umarım kabul olur :teselli: rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu guzel duyguyu yaşatır inşallah

cnm umarım inş sende bebeğine kavuşacaksın sadece ümitsizliğe kapılma isyan etme ve hiç vazgeçme . allah inş sanada hayırlısıyla bir evlat vericek kollarına alıcaksın.

Diyeceksin tabii neden diyemiyesin
burda sevinç çığlıkları bile atacaksın yeterki ümüdini kaybetme
Rabbim doğru zamanı bekliyordur :1hug:

inşallahhh ama en çok eşimin üzülüpde bana yansıtmaması daha çok üzüyor beni önceleri istemiyorum diyordu şimdi ise bi bebişimiz olsa ii olur şimdi onunla oynardık neşelenirdik demeleri daha çok bitiriyooo son iki aydırrr baya istemeye başladııı eee adamında canına yettii

diyeceksin canım,o avatardaki bebeşini ağlatma yeter sen.
ay canım ben çok yeni bir anne adayyıyım.
her gün acaba bebeğim olmayacak mı diye düşünürüdm.
hatta eşime müjdeyi verince çok şükür senin paronayaklığındna kurtulduk dedi:))
onu bile strese sokmuşum.düüşünmüş hep ailede kalıtsal bir şey var mı diye ,kendi soy ağacını ve benimikileri tanıdığı bildiği akdarı ile.hiç söylemedi ama .
en son doktora gittim, bir an önce tedavi başlasın da ne oalcaksa olsun diye.
doktor allah razı olsun.çok acele ediyorsunuz.
denemerlr devam önce dedi.
ve belkid hamileisn dedi bana.
gönderdi.ama korunmak o kadar büyük marifet değil dedi korunduğumuz için kızdı.
sonra bana 5 ay sonra sana test yapacağım eğer olmazsa dedi.
geldim 2 hafta sorna hamile olduğumu öğrendim.o kadar ümitsizdim ki,
yaş oldu 34 diyordum.
allahım karnımda daha nokta kadar biel olmayan bu yavrumu benim kcuaklarıma almayı nasip eder inaşalaah sağ salim.
ama senin de ve diğer umutsuz arkadaşlarımında olacak biliyorum.herşey sende başlar.sen allaha tevekkül et ve sonra da çabalarına devam et.
canım.anne oalcaksın hem de en güzeli oalcaksın.minik yavruların sana gelecek.inşallah

Ne diyeceğimi bilemiyorum yasemenn, ama sana kısaca diyeceğim şu ki.. herşey Allahtan, n'olur kendini bırakma. Hayırlısı olsun, hayırlısı ise olsun, iyi bir evlat olacaksa olsun, sağlıklı olacaksa olsun, mutlu bir çocuk, uzun ömürlü olacaksa olsun.

Lütfen hayırlısı olacaksa olsun, illa ısrarla isteme, buna da takılı kalma, kalma ki üzülme.. Yoksa bende dahil iki ayağımızın üzerinde zor dururduk.

inşallahhh ama en çok eşimin üzülüpde bana yansıtmaması daha çok üzüyor beni önceleri istemiyorum diyordu şimdi ise bi bebişimiz olsa ii olur şimdi onunla oynardık neşelenirdik demeleri daha çok bitiriyooo son iki aydırrr baya istemeye başladııı eee adamında canına yettii

ne kadarlık evlisin bilmiyorum 1 yıldan az ise dr.lar bekleyelim diyorlar stres yapmayın diyorlar 1 yıldan fazla ise eğer dr gidip genel bir kontrolden geçebilirsiniz
burda bir arkadaşım hiç sebep yokken kaç sene bekledi herşey normal gözüküyordu üstelik 3.senede geldi bebişi hemde hiiçç beklemdiği bir zamanda onun demesine göre ilk defa o ay hiç heyecan yapıp ümitlenmedim ona yormadım dediği anda geldi bebişi sabırlı olmak gerek sanırım Allah gönlüne göre versin işallah

Bu kelimeyi çevremdekilerden duydukça daha bir kötü olyorum.Onların adına seviniyorum ama bu sevinçle karışık bir hüzün kaplıyor içimi.Ama Allah birgün bu duyguyu nasip edecek biliyorum.Hepimiz sabrımızın meyvesini alacağız.Sağlıkla kal canım.

Canım sakın üzülme bak bende 2 yıl uğraşmama rağmen güzel Allah'ım bugüne nasip etti. Sakın canını sıkma. Vakti ve zamanı geldiğinde mutlaka olur.İnanıyorum ki senin ve diğer bebek bekleyen arkadaşların da sevindirici haberlerini alacağız.Birde hamile olan arkadaşlarında Allah sağ salim,eli ayağı düzgün bir şekide kucaklarına almayı nasip etsin. Allah bebiş bekleyen herkesin dualarını kabul etsin.

canımüzülme desek de insan üzülüyor bugün okuldayken adet oldum çok kötü oldum nöbetçiyim üstüne izin alıp eve geldim herkes hamile misin dedi inan çevremde benden sabırsız insanlar var olacak allahın izniyle arkadaşımın ilk evliliğinde bebeği olmadı sonra başkasıyla evlendi 2 yıl oldu tam 8 yıldır uğraşıyor bir sorun bitiyor başka sorun başlıyor ama hep sonuna kadar uğraşacağımdedi eşinin sperm azlığı vardı keçiboynuzu içirdi prolaktini vardı düşürdü tüpleri tıkalıydı operasyonlaaçtırdı şimdi incire geldi sıra beni hep sakinleştirir. oo der sen daha yolun başındasın olurstrese girme der kızar bana adet oldum yeni ay yeni umut sonuna kadar

üzülme demek anlamsız,insan illaki üzülür..
sadece allahtan sabır dilemek yerinde olur sanırım..dilerim en kısa zamanda sağlıkla,hayırlısıyla kawuşursun bebeğine..dua et,sabret..

bende çok istiyorum kızlar eşime de çok belli edemiyorum 1,5 sene oldu hala hamile kalamadım...
hamile haberi aldığım zaman çok seviniyorum ama içimi bi hüzün kaplıyor allahım diyorum bende hamileyim diyebilecekmiyim...

sokaklara bırakılan çocukları bebekleri gördükçe içim sızlıyor dua ediyorum allahım bebeği olup sokağa bırakacaklara çocuk nasip etme olmayanlarında kucağını boş bırakma diye...ama ümidim var inşallah bizde o kelimeleri yazacağız buraya ve hep beraber sevinicez....

canım benim kıyamam sana ya inan çok duygulandiı Rabbim yardımcın olsun ve inşallah sana da ve tüm bebek isteyenlere de nasip etsin inşallah Allah aratmasın yavrularımızı.Allah gönlüne göre versin canım kardeşim sabret Allah şüphesiz duyuyo dualarını ve bende bi hamiş olarak sana ve tüm isteyenlere dua edecem.

kızlar ben 3,5 yıllık evliyim 3 senedir uğraşıyorumm ama olmuyooo şimdi tüp bebeğe gidiyorum oda ssk olduğu için çok yavaş ilerliyor allahım ne olur yarabbim bizleri üzme hayırlısı ile bizleride evlat sahibi yapp inşallah rabbim bebek isteyen arkadaşlarımızın en yakın zamanda kucaklarını doldursunnn

bende 3 yıllık evliyim bir senedir bizimde olmuyo ne kadar üzülmüyorum desekte üzülmemek elde değil.bide eşimi aradığımda bu ayda olmadı deyince hadi şaka yapıyosun deyince insanın yüreğinden bişeyler kopuyo sanki.bide eve gelince beni bi bağrına basması varki...içim sızlıyo ailesine bizim niye çocuğumuz olmuyo çok üzülüyorum diyormuş...napalım hayırlısı belkide böylesi hayırlıdır.inşallah yüce Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlarla kucağını doldursun.

X