bende hamileyim..bana dua edin...

dün doktora gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördük çok şükür...bebiş te nereyse pirinç tanesi kadar var yok :)) Allahım hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..

dün doktora gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördük çok şükür...bebiş te nereyse pirinç tanesi kadar var yok :)) Allahım hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..

ayyy canım ya o kadar sevındımkı anlatamam..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etysın canım..,zemuszemuskaydirigubbakcemile5

allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bende 10. haftaya girdim.çok heyecanlanıyorum günler hiç geçmiyor sanki...birazda korku var hep bişey olcakmış gibi...allah emanetiz artık..

fundam kaybettigin bebegine çok üzüldüm ama yeni gelecek bebegininde saglı olmasını dilerim allahım ona ömür versin benimde arkadaşım 4 aylık kaybetti bebegini allahım onada göstersin inşallah dualarımız sizinle

tebrikler kızlar a.s. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, inş. bende aynı duyguları yaşarım :Saruboceq:

X