- 5 Şubat 2008
- 24
- 0
- 44
- Konu Sahibi funda&sxixla
merhaba arkadaşlar....4 kasım 2009 da 38. haftamda bebegimi kaybettim..burdada yazmıştım..belki hatırlarsınız..bugün bebegimi kaybedeli 4 ay oldu.2 martta hasta olmam gerekiyordu daha günüm geçmeden test yaptım..çift çizgi pozitif çıktı.. akşamda kaşıntı ve akıntı ortaya çıktı..dün doktora gittim.mantar enfeksiyonu tekrarlamış..test yaptıgımı ve pozitif çıktıgını söyleyince kan testi istedi doktor..bugün sonuç almaya gittigimde doktor hamile oldugumu söyledi ..kandaki hcg oranım 795...vajinal ultrasonla baktı.. rahmin hazırlandıgını kalınlaştıgını söyledi ancak gebelik henüz çok küçük 4 haftalık oldugu için keseyi göremedik.10 gün sonra tekrar gidecegim..o zamana kese görünür dedi doktor ..daha sonrada bi aksilik olmazsa kalp atışları için görüşürüz dedi...Rabbimden temennim tüm bebek isteyenlere saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etmesi..dilerim benim gibi evlat acısını yaşayan kardeşlerim hepinizz tez zamanda bu heyecanı tekrar yaşarsınız..Rabbim o acıları tekrar yaşatmasın inşallah...ölen bebegime hamile kaldıgım tarihte aynı dogum yapacagim tarihte aynı...ne olur benim için dua edin ..Allaha emanet olun güzel kardeşlerim..
Son düzenleme: