-
- Konu Sahibi XIXBXIXARU
bence cok stress yapiyosun,kendini rahat birak ve evliliginin tadini cikar bi de bakmissin hamilesin ne guzel olur.ben 7 senelik evliyim.5yasinda bi oglum var.nasil hamile kaldigimida hatrilamiyorum.stress yapma yeter bence.
Tşk Ederim Kizlar Cvplariniz Için Hayirlisi Bakim Inş Bende Hamişimdir Bugün Adet Olmam Gerek Inş Olmam Saolun Dua Edin Olurmu :))
merhaba canımm bende yeniyim hoşgeldin sende:)LÜTFEN BANADA YAZIN YENİYİM BURDA KİMSE SLM VERMİYO ÜZÜLÜYORUM :1no2:
Ordamisin Buraya Yeni üye Oldum Uzun Zamandir Yazilarinizi Okuyodum çok Hoşuma Gitti Herkes Ayni Duygulari Yaşayip Ayni şeyleri Istiyor Inş Herkes Dileğine Kavuşur
bende 5 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum senağlama tık yok hala senağlama
bende 5 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum senağlama tık yok hala senağlama
tatlım daha yeni evlisinacele etme ben 1 yıl korunmadım olmamıştı sadece önce 7 ay korundum... bende senin gibi endişelenmiştm kafana takma bişeyleri akışına bırak ben öyle denedim kaydirigubbakcemiletakmadım ve sonra hamile kaldım ve şuan gün sayıyorz darısı tüm isteyenlere herkese versin rabbim inşallah..... hiç üzülme daha erken olur bide psikolojik bişi taktıkça olmuyo..-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu. güzelimkaydirigubbakcemile5
güzelim çok erken ve vucut hamilelik öncesi kendini alıştırıyomuş kısmet ne zaman sa o zmn olur inş.bende çok sabırsızdın bende 6 aylık evliyım bebişim ayın 9 unda 3 ay lık olacak.çok erken endişelenmen yersiz sadece düşünme aklını başka şeylere ver bak nasıl oluyor.allahın izniyle...:1hug:
LÜTFEN BANADA YAZIN YENİYİM BURDA KİMSE SLM VERMİYO ÜZÜLÜYORUM :1no2:
LÜTFEN BANADA YAZIN YENİYİM BURDA KİMSE SLM VERMİYO ÜZÜLÜYORUM :1no2: