Bende araniza yeni katildim...yazdiklarinizi okuyordumda sanirim hepimiz ayni dertten muzdaribiz...bende 7 aylik evliyim 3 aydir deniyoruz tutturamadik bir turlu:)neyse Allah'tan umit kesilmez.Yuce Mevlam hepimize isteyen tum ciftlere saglikli sihhatli hayirli evlatlar verir insallah..hamis olanlarin da kucaklarina bebeklerini hayirlisiyla sag saglim almalarini nasip eder insallah...ben de cok istiyorum..hatta her adet donemim yaklastiginda adet belirtileri ile hamis belirtileri kismen ayniymis ya, beni bi gorseniz artik; elimi karnima koyup oksamalar,hani hamislere hersey kokarmis ya, bana da koksun diye kendimi zorlamalar..vb..yani hersey psikolojik...Ama diger arkadaslarin da dedigi gibi kafaya takmamak lazim...ben oyle fazla kafaya takmiyorum da regl gunum gelmesine yakin hani su kocamaaan soru isareti var ya acaba mi? diye kuruntu yapiyorum...Ama eminim hayirlisiyla Insallah Allah'in izni ile bir gun yine regl gunumu beklerken yasadigim tum belirtiler bu kez hamilelik icin olacak insallah...bu duanin aynisini bebis isteyen tum anne adaylari icinde diliyorum..Allah'im sen dualarimizi hayirlisiyla kabul eyle.Amin Insallah..