bende bikere banlandıydımama bağımlılk yapıyo hakkaten stres atıyo insan beee
onu da getir yamuğu varsa bakalım icabına
acayip bağımlı yapıyo haklısın benim şuan ders çalışmam lazım mesela
say say bitmez benımde kayanayla ilgili tıpiğim var ama siz bekarsınız galıba demı ilgilenmezsınız sımdılık
ben 3 4 gün girememiştimkaç gün giremedin canım ban yiyince?:)
ay şkerim kullanmadım bi msn vardı açim dedim bi baktı benim ex aşkımgeçen face bi bakmıştım evlenmiş geçen yıl neyse slm dedim
oo dedii nbr felan deidm evlenmişsin ahyırlı olsun sen nerden biliyon dedifaceden gördüm dedim çok çakaldı çapkındı kendisi üzüldü baya evli olduğunu öğrendiğime
ay şkerim kullanmadım bi msn vardı açim dedim bi baktı benim ex aşkımgeçen face bi bakmıştım evlenmiş geçen yıl neyse slm dedim
oo dedii nbr felan deidm evlenmişsin ahyırlı olsun sen nerden biliyon dedifaceden gördüm dedim çok çakaldı çapkındı kendisi üzüldü baya evli olduğunu öğrendiğime
ay varya bu erkekler yani dicek kelme bulamıyom ay bu bi başladı ay seni çok zölemiştimde zaten sen evlendimi felan bende anlattım benim durumları üzüldü yani amam eminin içindne sevinmiştir
neysee ay eşiyle sorunları varmışta felan da filanda ay bi tutturdu kalk gel görüşelim aramızda 1 saat var
oldu dedim sen velisin olum dedim ve asıl koyacak lafı söledim(kendisi pek bi beğenir kimse hayır diemez ona ) ay dedim bundan sonra sen benim dünya ahret abimsin dedim