Bende geyık yapmak ıstıyorum

ay şkerim kullanmadım bi msn vardı açim dedim bi baktı benim ex aşkım:KK53:geçen face bi bakmıştım evlenmiş geçen yıl neyse:KK53: slm dedim
oo dedii nbr felan deidm evlenmişsin ahyırlı olsun sen nerden biliyon dedi:KK60:faceden gördüm dedim çok çakaldı çapkındı kendisi üzüldü baya evli olduğunu öğrendiğime :KK60:

ay şkerim kullanmadım bi msn vardı açim dedim bi baktı benim ex aşkım:KK53:geçen face bi bakmıştım evlenmiş geçen yıl neyse:KK53: slm dedim
oo dedii nbr felan deidm evlenmişsin ahyırlı olsun sen nerden biliyon dedi:KK60:faceden gördüm dedim çok çakaldı çapkındı kendisi üzüldü baya evli olduğunu öğrendiğime :KK60:

nihaha şaşırmıştır:KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

ay varya bu erkekler yani dicek kelme bulamıyom ay bu bi başladı ay seni çok zölemiştimde zaten sen evlendimi felan bende anlattım benim durumları üzüldü yani amam eminin içindne sevinmiştir:KK60:
neysee ay eşiyle sorunları varmışta felan da filanda ay bi tutturdu kalk gel görüşelim aramızda 1 saat var:KK60:

ay varya bu erkekler yani dicek kelme bulamıyom ay bu bi başladı ay seni çok zölemiştimde zaten sen evlendimi felan bende anlattım benim durumları üzüldü yani amam eminin içindne sevinmiştir:KK60:
neysee ay eşiyle sorunları varmışta felan da filanda ay bi tutturdu kalk gel görüşelim aramızda 1 saat var:KK60:

erkeklerden nefret etcem yakında az kaldıı yaa:KK43:

oldu dedim sen velisin olum dedim ve asıl koyacak lafı söledim :KK60::KK60::KK60: (kendisi pek bi beğenir kimse hayır diemez ona ) ay dedim bundan sonra sen benim dünya ahret abimsin dedim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:21: iyi olmus kafasin yarsaydin...
kizginiiiiim erkeklere suan:KK4:

ay bu bozulma bozuldu sen benim çok önemlisnde sen bana ister abi ister kardeş de benim içimdeki seni bitiremezsin ay dedim ozaman benle evlenseydin madem hanibukadar seviodun :KK60::KK60::KK60:
geçç bunları dedim geçç ben seninle görüşmem dedim eşine öle bi saygısılık ypamam dedim sen bence karına yoğunlaş bak bu zamnda zor bulursun doğru düzgün insan felan filan işteee hala görüşelim die içinde ukde kaln şeyler yokmu dio ayvan yaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

X