Bende geyık yapmak ıstıyorum

Kiz tam zamaninda geldin,keske baska birsey dileseydim..

aptal kalbim yine konusuyor,problemler diyor biz variiiiiiiiiz

desemde hadee leeeen ne faydaaaa

Gidiyorum sarkisinin remixini dinliyorum Sezen Aksudan vaaaaay beeeeeeee

BIR KENDIM BIR ELMA GIDIYORUM

beni cözemezsin,kilavuzda yetmez,

yahu geyik yapmak istiyoooom

ki depressyon yapmayayim...eee burada beni neredeyse birtek sen cekiyorsun sadece

Zoia sea_d beni pek paylasamiyorda,diyor zaten yarimsin,neyini paylasayim.... :)))

kiz o virüsler rüyana girsin emiiii,senin derdin virüs benim beynimde virüsler ask mesk yapiyorlar....ya smiley olmuyor yine,galiba senin virüsler benim bilgisayarida bozdu :))))

bir gerginliği daha kaldırmaz yüreğim

evet geyik yapıyoruz.kimseyi iğnelediğimde yok . onun kahrını benden başka kimse çekemez

amacım zaten gerginlik değil
sadece muhabbet ediyorum ama söyleyiş tarzın gerçekten hiç hoşuma gitmedi
kahır vs aranızda eskiye dayanan bi muhabbet var farkındayım ama sohbet bu yani merak etme elinden almıyorum

yarım elmacım hepimiz burda güzel paylaşımlar için varız sonuçta

ben yarali bir ceylanim zoia"cim ve pek fazla ugrayan yok topige o yüzden sea_d dedi seni elalem cekmez,,,yani tamamen bana takiliyor...bacim sende gel bundan beleee hep buyur

anlamadım niye yaralı ceylansın :44:

Evliligim bitti 9 ay önce!!!!seviyorum ve daha baska dertlerim,o yüzden ben bir yarali ceylanim...

sea_d le öyle intihardan bahs ettigimde kizmisti,sacmalamaya basliyorsun demisti hosuma gitmisti,yani iyi anlasiyoz...hos baska fazla ugrayan yok...ki daha derin sohpete girsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…