Bende geyık yapmak ıstıyorum

ben geldim kızlar.bi konu sinirimi oynattı kaçtım buraya:KK1:
yarimelma nasılsın? moralin nasıl :44:

işin o kısmını bende bilmiyorum . gece uykumda burnum kanadı. küçüklüğümden beri burnumun kanadığını hiç hatırlamıyorum.ailede genetik hipertansiyon var :KK59:

bana da bir kere olmuştu sabah 5 e kadar çalışmıştım yattım saat 6 gibi yastık falan her yer kan ve hiç hatırlamam burnum kanasın ve aşırı kanamıştı b
bende de hipertansiyon var
yorgun yada stresliysen olabilir canım çok geçmiş olsun

işin o kısmını bende bilmiyorum . gece uykumda burnum kanadı. küçüklüğümden beri burnumun kanadığını hiç hatırlamıyorum.ailede genetik hipertansiyon var :KK59:

benim ailede de seker,hipertansiyon,göz,kolestrol.....ne ararsan var:KK58:

bana da bir kere olmuştu sabah 5 e kadar çalışmıştım yattım saat 6 gibi yastık falan her yer kan ve hiç hatırlamam burnum kanasın ve aşırı kanamıştı b
bende de hipertansiyon var
yorgun yada stresliysen olabilir canım çok geçmiş olsun

teşekkür ederim .benim ki çok kanamadı ama uykumda yakalayınca kısa süreli şok yaşadım ve ağladım.
yorgun yada stresli değildim. tuzlu peynir tükettim zaten geçen senede aynı yerden alınan bu tuzluu peynir yüzünden problem yaşamıştım ama sorun büyümemişti .
gece uyumamıştım , sabah kalktığımda kafam bir dünyaydı anladım yükselme olmuş. sık yaşadığım bir şey değil hemen fark ediyor insan . en son 13/8 di.
yaşın kaç ki benim yaşım epey genç kiloluyum artı doğum kontrol hapı kullanıyorum ama şikayetim yoktu.
benim ailede de seker,hipertansiyon,göz,kolestrol.....ne ararsan var:KK58:
genetik çok pis bir hadise illaki buluyor seni :63:

Son düzenleme:
X