Bende geyık yapmak ıstıyorum

yine benn odamı topladım bi güzel mangal yaptık bahçede duşumu aldım ojelerimi sürdüm ben diyim bal siz deyin mis oldumm:KK16::KK69:sizler ne yapıyosunuz bakalım bunalımdan çıktınız mı canlar:86:

saatler olsun canim

bunalim da olan mi var yaa aaaaa negatif olmayin canim, negatif enerji'yi biriktirmeyin uzerinizden

burda hava guzell, camasirlari astim, kurudular yakina toplayacagim.. dizimi izliyrm cayimi ictim...

iyi akşamlar kızlar
ne yapayım bir yandan netteyim bir yandan Behzat Ç. seyrediyorum .

yine benn odamı topladım bi güzel mangal yaptık bahçede duşumu aldım ojelerimi sürdüm ben diyim bal siz deyin mis oldumm:KK16::KK69:sizler ne yapıyosunuz bakalım bunalımdan çıktınız mı canlar:86:

sıhhatler olsun ( saatler olsun değil sıhhatler olsun :KK1:)
afiyet olsun ya bende tatsız tuzsuz patates püresi ile ekşi yoğurtlu lapa makarna mantı yedim :KK59:

niye üzüldün mantı yemişsin ne güzelll ohh indirdin mideye:KK56:bense diyetteyim karnım aç:KK59:2 aydır mideme doğru düzgün bişi girmiyor:KK60:

Son düzenleme:
yav yoğurtlu makarna yediğim :KK59:
ama lezzetsizdi hele püre faciyaydı çünkü annem yok büyük ablam yaptı yemekleri :63:
mangal yapıp aç kaldın he ben ne edeyiim

Son düzenleme:
ne guzel dıyetı devam ettırebılıyorsun:87:
evet canım ettirmem gerek çünkü eylülde gelin olacağım:123:
aman dikkat et sagligina, iki ay lik bir rejim fazla agir degildir umarim
yok canım fazla ağır bir diyet değil ama kepek ekmeği yemekten normal ekmeğin tadını unuttum diyebülürüm:KK59:
yav yoğurtlu makarna yediğim :KK59:
ama lezzetsizdi hele püre faciyaydı çünkü annem yok büyük ablam yaptı yemekleri :63:
mangal yapıp aç kaldın he ben ne edeyiim

kız sen yoğurtlu makarna yemişsin mantı nerden çıktı:KK1:benim canım mantı çekti herhal:KK60:sen gel ben sana mantıda yaparımm :KK56:

X