Hoşgeldin cornella
Hayırlısı be elmoşum :81:
hoşbulduk kızlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin cornella
Hayırlısı be elmoşum :81:
kiz sea_d ömür törpüm oldu bu adam:84:
slm kızlar ılkkez bakıyorum bu topiğe bugun çatladım ya sıkılmaktan bıle sıkıldım poffffffff kocacım bı tarafta ben pc basında çatladım
iyi akşamlar kızlar
ne yapayım bir yandan netteyim bir yandan Behzat Ç. seyrediyorum .
yine benn odamı topladım bi güzel mangal yaptık bahçede duşumu aldım ojelerimi sürdüm ben diyim bal siz deyin mis oldummsizler ne yapıyosunuz bakalım bunalımdan çıktınız mı canlar:86:
sıhhatler olsun ( saatler olsun değil sıhhatler olsun )
afiyet olsun ya bende tatsız tuzsuz patates püresi ile ekşi yoğurtlu lapa makarna mantı yedim
niye üzüldün mantı yemişsin ne güzelll ohh indirdin mideyebense diyetteyim karnım aç2 aydır mideme doğru düzgün bişi girmiyor
niye üzüldün mantı yemişsin ne güzelll ohh indirdin mideyebense diyetteyim karnım aç2 aydır mideme doğru düzgün bişi girmiyor
evet canım ettirmem gerek çünkü eylülde gelin olacağım:123:ne guzel dıyetı devam ettırebılıyorsun:87:
yok canım fazla ağır bir diyet değil ama kepek ekmeği yemekten normal ekmeğin tadını unuttum diyebülürümaman dikkat et sagligina, iki ay lik bir rejim fazla agir degildir umarim
yav yoğurtlu makarna yediğim
ama lezzetsizdi hele püre faciyaydı çünkü annem yok büyük ablam yaptı yemekleri
mangal yapıp aç kaldın he ben ne edeyiim
yav yoğurtlu makarna yediğim
ama lezzetsizdi hele püre faciyaydı çünkü annem yok büyük ablam yaptı yemekleri
mangal yapıp aç kaldın he ben ne edeyiim