Bende geyık yapmak ıstıyorum

yok valla seninle takılınca içime afaganlar basıyor :KK60:

ay kimseyle münakaşa etmedim ama yorum yaptığım konu incelemeye alınmış ya
2 sefer ceza alınca insan korkuyor :18:

yok valla seninle takılınca içime afaganlar basıyor :KK60:

ay kimseyle münakaşa etmedim ama yorum yaptığım konu incelemeye alınmış ya
2 sefer ceza alınca insan korkuyor :18:

öyle deme kiz düsenin zaten dostu olmuyor...ben istermiyim aci cekmeyi?:KK50:

ne konusu kiz?ne yaptin :KK1:

evlilik öncesi hamile kalanlarla ilgiliydi ama kimseyle münakaşa etmedim buna benzer bir konudan ceza aldığım için yorumumu yumuşatmıştım ama belli olmuyor bu işler :18:

kürtaj (ki ben bu konudan ban yedim ) , gençlerin bu olayı basite indirgemesi
konuda biri yazmış '' ne var benim yurttan arkadaşlarım sevgilileri askerdeyken başka biriyle beraber oluyorlar ama sevdiklerine bakire gidiyorlar '' benzeri bir yorum yaptı. gelse sinir olma !
Tabi aldatma olayı da var içinde bu tarz yorumlar konusunda hazım problemim var benim

vs vs

kürtaj (ki ben bu konudan ban yedim ) , gençlerin bu olayı basite indirgemesi
konuda biri yazmış '' ne var benim yurttan arkadaşlarım sevgilileri askerdeyken başka biriyle beraber oluyorlar ama sevdiklerine bakire gidiyorlar '' benzeri bir yorum yaptı. gelse sinir olma !
Tabi aldatma olayı da var içinde bu tarz yorumlar konusunda hazım problemim var benim

vs vs

:KK9::KK9:cok dogru diyorsun:KK9::KK9::KK9:

yess çalışmıyorum :92:
herkes biz değil ya milletin sevgilisi , kocası ,çocukları var.pazar tatili bir yerlere gidiyorlar. evde mi duracaklar bizim gibi :KK68::126:

yess çalışmıyorum :92:
herkes biz değil ya milletin sevgilisi , kocası ,çocukları var.pazar tatili bir yerlere gidiyorlar. evde mi duracaklar bizim gibi :KK68::126:

Uleeeen seni bana sayiylan mi verdiler:KK60::KK60:

niye hatirlatiyon kimsenin olmadigini hayatimizda:KK60:

aman çok kafaya takıyorsun :63:

of elma hiç sorma çok kötü yemekler yedim yaa
annem tarsus'a düğüne gidince büyük ablam yaptıı yemekleri. 8 buçuk senelik evliliği baba evinde geçti ya yemek yapıyor ama anne lezzeti yok.

bize tatsız tuzsuz patates püresi ile lapa makarnayı yoğurlayıp soslayıp verdi ama çok sevdiğim makarna mantıyı yiyemedim yaaa :KK50:

Cok kötü oldum suan ban bir siir yazdi

gözlerim dolduuu:KK14::KK14::KK14:

Allahiiim bana sabir ver

icim yaniyor sea_d cok hemde coook

X