- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.806
- 548
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kendini bilen insanlara bayılıyorum yav.Sevimsiz mi derler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini bilen insanlara bayılıyorum yav.Sevimsiz mi derler.
İstemeden ezberledik çünkü.Ta kendisi. Kahve pembe hesabını kapattı 2 gün sonra bu hesapla yine aynı konuyu açarak gelince ilk yorumdan tanıdı herkes
Üstüne ortak çıkan ahahahahahahah.Eltiyi kayinvalidenizin para vermeyen hali gibi dusunun
Eltiyi kayinvalidenizin para vermeyen hali gibi dusunun
Koltuklari perdeleri kayinvalidesi aldigi icin rengini kayinvalide secmis birde oturup salonda sigara icmisti.Bunun kayınvalidesi de cimriydi diye hatırlıyorum dkfkfk
Kesin öle yaBenimde biraz öyle ama kıyaslama yapıyorlar.
Ya çok alakasız ama, nerden görüyoruz onuHayatın akraba,akraba ilişkileri,kaynana,koca,görümce,elti,kuzen nişanlısı hiç mi başka uğraşın yok Kahve Pembe
@Kahve Pembe profiline girin tüm konularından muhteşem konularını okuyun da akrabalık damarlarınız kaynasınYa çok alakasız ama, nerden görüyoruz onu
Bazen bazı konularda görüyorum bu eski yazılara kızanları çıkışsınlar girip bakıyorum profillere bulamıyorum merak ettim
Koltuklari perdeleri kayinvalidesi aldigi icin rengini kayinvalide secmis birde oturup salonda sigara icmisti.
bal kaymak..Gorumceler soğuk ve sinsi.Kaynana dirdirci oluyor.Ya eltiler ?