- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Gorumceler soğuk ve sinsi.Kaynana dirdirci oluyor.Ya eltiler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O muymuş ismini mi değiştirmişHayatında işin gücün yok nereye sarsam diye düşünüp bunu mu buldun Kahve Pembe? Yoo kimseyi bu yazdığın şekillerde sınıflayamazsın
Ta kendisi. Kahve pembe hesabını kapattı 2 gün sonra bu hesapla yine aynı konuyu açarak gelince ilk yorumdan tanıdı herkesO muymuş ismini mi değiştirmiş
Bi de onlara seni sormak lazım.Gorumceler soğuk ve sinsi.Kaynana dirdirci oluyor.Ya eltiler ?
Sevimsiz mi derler.Bi de onlara seni sormak lazım.
Benimde biraz öyle ama kıyaslama yapıyorlar.eltim yok ama eşimin dayısının gelini benle elticilik rolu üstleniyor resmen
Meraklılar toplandı.Ta kendisi. Kahve pembe hesabını kapattı 2 gün sonra bu hesapla yine aynı konuyu açarak gelince ilk yorumdan tanıdı herkes
Eglencesine yazdım zaten.Hayatında işin gücün yok nereye sarsam diye düşünüp bunu mu buldun Kahve Pembe? Yoo kimseyi bu yazdığın şekillerde sınıflayamazsın
Eglence anlayisin cok iyiymis. Sorunlarin ne alemde?Eglencesine yazdım zaten.
Sizi tanımadığım için bilemem.siz onlarl sevmediğiniz gibi onlar da sizi sevmiyordur muhtemelen.her şey karşılıklı bu hayatta.Sevimsiz mi derler.
Soğuk buluyorlar.Asil kendileri soğuk.Sizi tanımadığım için bilemem.siz onlarl sevmediğiniz gibi onlar da sizi sevmiyordur muhtemelen.her şey karşılıklı bu hayatta.
Yaratıcılıkta yokTa kendisi. Kahve pembe hesabını kapattı 2 gün sonra bu hesapla yine aynı konuyu açarak gelince ilk yorumdan tanıdı herkes
Gelme? gidemeyene bakmalı esasMeraklılar toplandı.