Bende ekim annesi olacağım

edanaz gözünüz aydın sanırım aynı hafta benimde 6 haftalık.kalp atışını gördün mü canım?umarım sağlıcakla kucağına alırsın

merhabaa
bende ekim annesi olucammm:)
inşallah tabi.allah izin verirse:)
çok heyacanlı bişey miş yaa
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.çok korkuyorum şimdide.hep uzanıyorum.kalp atışları kaç haftada duyuluyordu?

edanaz gözünüz aydın sanırım aynı hafta benimde 6 haftalık.kalp atışını gördün mü canım?umarım sağlıcakla kucağına alırsın

Canım doktora çarşamba günü gideceğim. umarım görürüm. İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım sende rahat bir gebelik geçiriri ve yavruna kavuşursun

Merhaba arkadaşlar.Bende beş hafta yedi günlük hamileyim.Ultrasonda muhtemel doğum tarihi 21 ekim göründü.Hayırlısı...

merhabaa
bende ekim annesi olucammm:)
inşallah tabi.allah izin verirse:)
çok heyacanlı bişey miş yaa
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.çok korkuyorum şimdide.hep uzanıyorum.kalp atışları kaç haftada duyuluyordu?

Doktor kalp atışlarının yedinci haftada duyulduğunu söyledi...

arkadaslar bende ekim annesı olacagım insaallah benımde 6 hafta lık sanırım haftaya doktora gıtcez insaallah kaşp atıslarını duycaz hepinize kolay hamilelik diliyorum

Eda_ naz tebrik ederim arkadaşım:teytey:

Ben de bugün doktora gidicem. 12:00'da randevum. Bakalım kesei görecek miyiz?
31 Ekimde inşallah muhtemel doğum tarihi.
Aslında bunları söylemek için çok erken ama insan nasıl heyecanlanıyor Şeniz

Arkadaslar merhaba,

Bende ekim annesi olacağım inşallah....
Şuanda 6 hafta 5 günlük insallah c.tesi günü kalp atıslarını dinleyeceğiz.
Kalp atışlarını dinleyen varmı?
cok heyecanlıyım arkadaslarr....

arkadaslar bende ekim annesı olacagım insaallah benımde 5 hafta lık sanırım daha bugun ultrosonda gordum onu haftaya doktora gıdıp insaallah kalp atıslarını duycaz ALLAH KOLAYLIK VERSIN:dance::nazar::nazar:

selam arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim. Bugun doktora gıttım. Bebişimi gördüm Kalp atışlarını gördüm.doğum 19 ekim olarak gözüküyor.Bayanlar size sorum bugun kalp atışlarını ulturasonda gördüm ama duymadım.ben yurtdısında yaşıyorum.kalp atışlarını duyan varmı?Doktor bize kalp atışlarını dinlettirmedi.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Kalp atışı zaten bu haftalarda duyulmaz ultrasonda kıpırtı olarak görünür

merhaba bende ekım annesı olucam cuma gunu dr kalp atısını dınlemek ıcın cağırdı cok heyecanlıyım ayyyy cok guzel bır duyguymus yaa Allah herkese nasıp etsın :dance:

arkadaslar ben bebeğımın varlıgını 5 haftalıkken öğrenmıstım ve dr a gıtımde kalp atıslarını ancak 7 haftalıkken duyabılecegız dedı ve bu cuma gunu 7 haftalık oldum ve kalp atısını dınlıcez bebısımın
:roflol::roflol::a015:

Merhabalar kızlar, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz.Benim de 5 ekim gibi doğucak,şuanda 10. haftaya girdik.Kalp atışlarını geçen hafta dinledim,hatta ve hatta bebeğimin kıpırdamalarını bile ultrasyonda gördük müthiş bir şey allahım herkese yaşatsın.Görüşmek üzere....

X