Bende ekim annesi olacağım

bayanlar hepinize günaydın.Allah nasip kısmet ederse bende 28 ekimde bebeğimi kucağıma alacağım. Hepinize sağlıklı sıhhatli bir gebelik ve doğum diliyorum..:))

merhaba arkadaşlar
benimde doğum tarihim muhtemelen 7 ekim olacak(tabi+ - olabilir)
herkeze güzel, sorunsuz, ağrısız, bulantısız bi hamilelik diliyorum.
inşallah hepimizin doğumuda kolay olur.

merhaba arkadaşlar
benimde doğum tarihim muhtemelen 7 ekim olacak(tabi+ - olabilir)
herkeze güzel, sorunsuz, ağrısız, bulantısız bi hamilelik diliyorum.
inşallah hepimizin doğumuda kolay olur.

deryacım bizim seninle aynı günümüz . benimde doğum tarihim 7 ekim verdi doktor. çok sevindim aynı günümde birini görünce seninde hayırlı olsun bu arada canım Allah herkeze bu duyguyu yaşatsın. sana takvim göndereyimmi canım senin takvimin yok:nazar::nazar::nazar::nazar::teytey::dance:

bak canım derya sana takvim gönderiyorum benimkiyle aynı gün çünkü. bu gönderdiğim adresin üstüne gelip sağ tıklayıp kısayolu kopyalayı tıkla. ordan kontrol paneline gelip detay bilgilerinizi düzenleyine gir ordanda en alttaki kilo-doğum takip kısmının üzerine gelip sağ tıklayıp yapıştırı tıkla canım. umarım olur.

merhabaa
bende ekim annesi olucammm:)
inşallah tabi.allah izin verirse:)
çok heyacanlı bişey miş yaa
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.çok korkuyorum şimdide.hep uzanıyorum.kalp atışları kaç haftada duyuluyordu?

merveseyycim benim de ikinci hamleliğim 13EKİM doğum tarihi sanırım yaklaşık olarak seninle aynı zamanlarda allah izin verirse doğum yapacağız. 3.5 yaşında bir kızım var onu sezaryanla yaptığım için bu da sezaryenle olacak o yüzden biraz belki erken olur.Ben kızımda kanamam olduğu için düşük tehlikesi atlattım ama çok şükür kucağıma aldım ikinci de de çok endişelendim şimdilik iyiyiz 11+2günlük olduk sen de durumlar nasıl hep lütfen iyiyi düşün ben de de biraz şu aralar tansiyon 12-8, 13-8 gibi gidiyor inşallah daha sonra bir sorun olmaz allah yardımcımız olsun.

deryacım bizim seninle aynı günümüz . benimde doğum tarihim 7 ekim verdi doktor. çok sevindim aynı günümde birini görünce seninde hayırlı olsun bu arada canım Allah herkeze bu duyguyu yaşatsın. sana takvim göndereyimmi canım senin takvimin yok:nazar::nazar::nazar::nazar::teytey::dance:

merhabalar ben de yeni üye oldum da takvim olayını anlıyamadım bana da takvim gönderebilir misin?11+2günlük hamileyim.13Ekim muhtemel doğum tarihim.Yardımcı olabilirsen sevinirim.
:teytey:

selamlar allah izin verirse ben de ekim annesiyim.16 ekim dedi doktor doğum tarihi için herşey yolunda tabi ben perişanım...sizleri de tebrik ederim allah kucağımıza sağ salim almayı nasip eder inşaallah...:)şu ana 11+1gün..:))

X