- Konu Sahibi talhagizem
bu konuda bana önerilerde bulunmak isteyenler yazarsa sevinirim deneyenler bekliyorum.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dukan diyeti yapanlar yulaf kepeğini nereden buldunuz ben bulamıyorum bulan bana nerden bulduğunu söylerse sevinirim hadi buyurun beraber girelim adım adım paylaşalım........
merhaba bende kitap yok okuduklarımla yaptım bir problemim olmadı protein beni çok tok tuttu. iştahımı kapattı resmen kabızlık içinde her gece 1 tatlı kaşığı sinamike tozu yuttum suyla bu yüzden böyle bir sorunum olmadı. ama malesef şimdi bozdum konsantre olup başlayamıyorum bir türlü vermem gereken 20 kilom daha var düşün yani kilomu...sana sormak istediğim şeyler var ben kitabı okudum atak evresinin en fazla 10 gün oda doktor konrolünde yapılabileceğini söylüyor sen neden 15 gün yaptın herhangi bir rahatsızlığın oldumu kabızlık gibi ve fazla kilonun aşağı yukarı ne kadar olduğunu öğrenebilirmiyim kendimle kıyaslamak için soruyorum bu arada tanıştığımıza memnun oldum![]()
dukan diyeti yapanlar yulaf kepeğini nereden buldunuz ben bulamıyorum bulan bana nerden bulduğunu söylerse sevinirim hadi buyurun beraber girelim adım adım paylaşalım........
ben aktardan aldım. krep yapıyorum tok tutsun diye işe yarıyor. ben 15 gün atak evresi yaptım 5 kilo verdim. ama 1 kaç gündür sapıttım tekrar başlamaya konsantre olamıyorum ne yapcam bilmem?![]()