bende dukan diyetine başlıyorum

dukan diyeti yapanlar yulaf kepeğini nereden buldunuz ben bulamıyorum bulan bana nerden bulduğunu söylerse sevinirim hadi buyurun beraber girelim adım adım paylaşalım........

dukan diyeti yapanlar yulaf kepeğini nereden buldunuz ben bulamıyorum bulan bana nerden bulduğunu söylerse sevinirim hadi buyurun beraber girelim adım adım paylaşalım........

ben aktardan aldım. krep yapıyorum tok tutsun diye işe yarıyor. ben 15 gün atak evresi yaptım 5 kilo verdim. ama 1 kaç gündür sapıttım tekrar başlamaya konsantre olamıyorum ne yapcam bilmem?:59:

sana sormak istediğim şeyler var ben kitabı okudum atak evresinin en fazla 10 gün oda doktor konrolünde yapılabileceğini söylüyor sen neden 15 gün yaptın herhangi bir rahatsızlığın oldumu kabızlık gibi ve fazla kilonun aşağı yukarı ne kadar olduğunu öğrenebilirmiyim kendimle kıyaslamak için soruyorum bu arada tanıştığımıza memnun oldum:58::58::58::58::58:

bütün aktarlara bktım hiçbityerde yok gaziantepte oturuyorum burdan alan varsa ban tarif edebilirmi nerden aldığını yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sana sormak istediğim şeyler var ben kitabı okudum atak evresinin en fazla 10 gün oda doktor konrolünde yapılabileceğini söylüyor sen neden 15 gün yaptın herhangi bir rahatsızlığın oldumu kabızlık gibi ve fazla kilonun aşağı yukarı ne kadar olduğunu öğrenebilirmiyim kendimle kıyaslamak için soruyorum bu arada tanıştığımıza memnun oldum:58::58::58::58::58:
merhaba bende kitap yok okuduklarımla yaptım bir problemim olmadı protein beni çok tok tuttu. iştahımı kapattı resmen kabızlık içinde her gece 1 tatlı kaşığı sinamike tozu yuttum suyla bu yüzden böyle bir sorunum olmadı. ama malesef şimdi bozdum konsantre olup başlayamıyorum bir türlü vermem gereken 20 kilom daha var düşün yani kilomu...

bende kitap var ben de atak evresini 10 gün yapacam sen 15 günde ne kadar vermiştin?ama ben hala başlayamadım yulaf kepeğini bulamıyorum ben gaziantepteyim sen nerde buldun nerde oturuyorsun bu arada kafana takma benim 20 fazla kilo vermem lazım allah yardımcımız olsun ama benim için zaman kaybı oluyor bi bulsam şu kepeği yaz gelmeden biraz versek çok iyi olur kendine iyi bak canım bay bay

mrb arkadaslar editörün verdiği baslıkta biz sureklı deneyımlerımızı paylasıyoruz oradan takıp ederk cok sey ogrenebılırsınız. ama burdanda fıkrımı yazıyım. kitap ta atak evresı ıcın max 10 gün demiş oda 10 -15 kilodan fazla kilosu olanlar için.eğer daha farklı olabılseydı 15 gun yapında derdı ama demıyo demekkı fazlası vucut ıcın zararlı.ve cok uzun sure saf protein almak vucutta hastalıklara sebep olabilir dikkat edin kendinize diyetinizde başarılar:34:

herkese merhaba öncelikle.ben 5 gün oldu ataka baslıyalı bion gün daha atakı yapmak ıstıorum su an kac kılo verdıgımı bımıyorum aslında ıssallah bnde verebılırım on gün sonra proteyin ve sebzeye gecıcem bunuda kac gün yapmam gekeıyor bı bılgısı olan varmı kıtabı aldım ama kafam karısmadı degil:1:

Merhaba,

ben de bugun basladim bu diyete. Yulaf kepegini de buldum hemen marketten (ama ben yurtdisindayim). Benim sormak istedigim gunluk nekadar bu kepekden yeme hakkimiz var?? Atack evresinde yulafli kepek yapabilirmiyim, yoksa attackdan sonra mi baslamak lazim? Kitabi daha temin edemedigim icin bu ayrintilari bilmiyorum, yardimci olursaniz ssevinirim.

bendede kitap var bende okudum kilon 15 veya daha fazlaysa 5 yeter eğer fazlan daha çoksa 7 günde yapabilirsin bana ne kadar verdiğini yazarsan çok sevinirim bende başlıycam buradan paylaşalım ne kadar verdiğimizi hemde fikir alışverişi yapmış oluruz şimdiden başarılar cevabını bekliyorum:58::58:

benim elimde kitap var günde 2 yemek kaşığı diyor zaten en önemliside atak evresinde yemen atak evresinde sebze olmadığı için kabızlık problemin çok olacağı için kepek öneriyor bide kolesterolün yükselmasin diye sen hemen kepeğe başla bence sana başarılar ne kadar kilo verdiğini yazarsan merakımız gider görüşürüz bekliyoruz:61::61::61:

merhaba arkadaşlar pazartesi başladım 2.900gr gitti ama hergün aynı verilmiyor ilk gün 1 kğ verdim sonra 900 gr ertesi gün yine 900 gr bugünde 100 gr vermişim 2 günüm kaldı yani pazartesi günü seyir evresine geçecem bu arada annemde 2.300gr verdi beraber yapıyoruz ama şimdidn et yemekten çok sıkıldım et seven biri olmadığım için size sormak istediğim şeyler var sebze günü yaklaşık ne kadar sebze yiyorsunuz şimdilik wc dışında bir sorun yok ama ilk gün baya yorgunluk oluyor herkese kolay gelsin inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.:66::66::64::64:

Back
X