- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
e yapacak pek bir şey yok o zaman. allah kızınıza uzun ömürler versin,hayırlı bir evlat eylesin.
onunla avunun bence. hiç çocuğu olmayanlar da var.
Anlamadım
Ilaçla hamileliğin sakıncalı mı doktorla görüştün mü
Çocuk kaç yaşında işi bırakmadan bakıcı bulsan neden olmaz
Bir de hani çocuğu olanlara ille de bebek istiyorum duygusu nasıl gelir hani kardeşi olsun ilerde destek olsun paylaşımı öğrendim vs tamam da bebek isteme duygusu ilk çocukta değil mi
İlaç kullanmanız bebeğinizin olmasına engel mi?
Cnm söyle ilaçla çocukta anamoli riski varmış %10 kadar
Ben özeldeyim hamilelik doğum fln işimi kaybetme korkusu var
İlk çocuğumu 18 imde doğurdum şu an büyük 13 yaşında yeniden aynı heyecanlari yaşamak istiyorum yeniden anneligi tatmak istiyorum
Kızlar 1 tane evladım var çok şükür çalışıyorum. Ev kira çalışmasam gecinemeyiz
Bunun yanında on yıldır ilaç kullanıyorum hastayım. İlacı bırakamam.
Esimde bende çok çok bebis istiyoruz. üzülüyorum ama çaresizim
Bi an başlığı görünce '' sanırım buda benden '' diye düşündüm.Neyseki evladınız varmış Allah oğlunuzu size bağışlasın.En azından bir evladınız var gibi klişe bir cümle kuracağım mecburiyetten.
Alternatif ilaç konusunda hekim ile görüşün aradaki yaş farkı çok fazla olur
İşsiz kalma riski hep var birazdan çağırıp seninle yollarımızı ayırıyoruz denmeyeceğinin garantisi yok ki
Allah razı olsun Allah sizede tattirsin bu güzel duyguyu
hastalığın ne ki?
hangi ilacı kullanıyorsun?
Hasta, kirada oturan, çalışması elzem ve bir evladı olan birinin bu şartlara rağmen çocuk istemesini ya da yapmasını bencillik olarak görüyorum.
Oğlunuz büyümüş, yarın öbür gün masrafları katlanacak. İkinci çocuk da olursa çalışmadan nasıl gerekli şartları sağlayacaksınız oğlunuza? Bu ondan çalmak olmayacak mı?