- 26 Temmuz 2022
- 46
- 8
- 27
- Konu Sahibi Aysimalibiri
Merhaba bu ilk konu açışım olacak kendimi artık anormal hissetmeye başladığım için. Ben 26 erkek arkadaşım 38 yaşında ve birlikte yaşıyoruz. Ilk zamanlar daha düzenli ve 2 günde eve gidemediğim zamanlar 3 günde bir olan cinsel birlikteliğimiz zamanla fazlalaşmaya başladı. Abartı veya cringe gelebilir belki sizlere ama kısaca şuanki durumu şöyle izah edeyim: sabah uyanıyoruz erekte olmuş oluyor ve birliktelik istiyor. 4 bucukta eve geliyor yemeği beklerken yine istiyor. Uyumadan önce birbirimize sarılıyoruz hemen benden yine istiyor. E gün içinde 3 kere olunca tabiki ben ondan bile önce tatmin olmuş oluyorum ve onu bekliyorum dakikalarca artık. İlk başta böyle değilken zamanla neden sürekli her fırsatta ister oldu onu anlamıyorum ve geri çevirdiğim için aşırı bozuluyor. Uykudayken iki saatte bir bana yaklaşıyo uyandırıyor ve beni istediğini söylüyor. Ben ise uykumun bölünmesinden gerçekten hiç hoşlanmıyorum bu sabah yatakları ayırdım ve buna çok kırıldı. Konuştuğumuzda beni çok sevdiği için sürekli öpüp koklamak istediğini kendini benden mahrum bırakmadığını bu yüzdende benim uykudan uyandığımı ama benim hep onu geri çevirdiğimi bu yüzden onurunun kırıldığını söylüyor. Bense onun anormal olduğunu ve bu kadarının kesinlikle çok fazla olduğunu düşünüyorum. Düşünsenize o erkek ben ise kızım ama ondan önce orgazm oluyorum boşalıyorum o ise benden sonra. Haksız mıyım yani anormal olan ben miyim sizcede?