- 24 Haziran 2009
- 127
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elanurcum bu gün 12. günüm ve ağrılarım kalmadı. morarmalarla uğraşıyorum sürekli pomatla masaj yapıyorum. epey azaldılar. iz için kremlede masaj yapıyorum. ancak bana sanki dikiş yerleri büzük gibi geliyor. bilmiyorum ama umarım zamanla düzelir.
inan doğuştan normal ebatlada olmasını çok isterdim(herkes gibi) ama kısmet böyleymiş. doktor yan yatabilirsin dedi ama tam anlamıyla yan yatmaya cesaret edemiyorum. şu an morluklar olmasa görüntü ve rahatlık süper.
senin dikiş yerleri düzgünmüydü?
şu porcu sütyeni olayıda bir tuhaf bir türlü aradığımı bulamıyorum. (yani tam anlamıyla saran-tutan)
bulduklarım hep yumuşak penye tarzı.
senin durumun ne? ne kadar oldu? rahatmısın?
sevgiler...
sevgili denız7,öncelikle çok geçmiş olsun.ben iki ay önce küçültme ameliyatı geçirdim.sporcu sütyenimi rastlantı sonucu thcibo adında bir kahve mağazasından aldım.çok güzel sarıyor.bir kutuda iki tane var.bir siyah bir beyaz olmak üzere.üstelik iki sütyene 30 tl verdim.piyasadaki pek çok ürüne bakmıştım.sende bak ,hem sana hemde tüm ameliyat olanlara tchibo'yu tavsiye ederim.hem çok kaliteli hemde çok ucuz.internettende alışveriş yapabilirsin çünkü her ilde mağazası yok.sevgiler.....
canımcım ben henüz yaptırmadım,sporcu sütyeni olarak ayyıldız'ınkine iyi diyolar.sütyen konusu önemli,çünkü ilk başta pratezin yerine oturmasında ve şeklini almasında sporsu sütyeninin de etkisi oluyomuş.yani protezi sabitlemesi açısından önem arz ediyo.tekrardan geçmiş olsunopuyorumnanaktana.s.
elanur'cum ayyıldıza baktım çok yumuşak. Uygun diyenleri okudum bende ama bence uygun değil hiç sarmıyor. Teşekkürler sevgiler
arkadaşlar silikonlu memeler yatıp uzandığınızda yukarı mı çıkıyo, dikkat ettiniz mi hiç?