Bende bir sohbet aciyorum ASKER yolu bekleyenler buyrun

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
90/1------90/2-----90/3 ASKER yolu bekleyen arkadaslar buyrun gelin sohbet edelim safak sayalim safaklarimizi birlikte bitirelimmm hepinizi bekliyorummm

ilk ben geldim ozmn..Bende asker bekliyorum 90-1 bnmkide.safak 199..cunku izinde suan sukur ALLAHima 15 gun dha burdaaaaaaaa

benim beklediğim askerimde 90/3 gitti yeni henüz.. 384 gün kaldı.. nasıl dayanıcam bilmiyorum onu çok özlüyorum..

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

kizlar asker yolu beklemek gercekten cok zor benim askimda 90/2 tertip safagimiz 262 ama bir gün bizimde bitecek insallah burdan hep birbirimize destek olup hep birlikte safaklari yiycez benimki isparta-egirdir dag komando okulunda sizin askerleriniz nerede ? kac yasindasiniz askeriniz kac yasinda memleketler nere ? biraz sohbet edelim

benm askerimn 73günü kaldı izmrde askerlk yapıyor 22yaşında yaşıtz..ikmzde konyalıyız sizinki?

allah kisenin gözünü yolda bırakmasın ama çok şeyde öğreniyolar spor ondan sonra emir almayı bunlar kendine çok güvenen gençler için çok güzel şeyler

allah kisenin gözünü yolda bırakmasın ama çok şeyde öğreniyolar spor ondan sonra emir almayı bunlar kendine çok güvenen gençler için çok güzel şeyler

aminnn insallah,evet gercektende spor yönünden iyi oluyor bizimde neredeyse bitti cok sükür buraya en son yazdigimda 261 varmis :) simdi ise safak 68 AKSARAY dayiz bugün cok sükür olsun Rabbime zaman gecmis gitmis insallah geri kalanida böyle gecip gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…