Boşan ay dur dur hatlar karıştı ay hiç gulecem yoktu çok watpat okumayin ordaki yazarlarin büyük cogunlugu ergenSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
O kadar saçma fake bir konu ki ,buram buram kokuyorSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
annem 65 yaşında o nesil kullanıyor bunu "aman nikahını verme" filan diye. ama hamile kalan hanım kızımızın 65 yaşında olduğunu sanmıyorum tabi.Resmi nikahımi veririm ne ya. Dilimizde böyle laflar da mı var? Yazık vallahi
Fakat senaryo çok iyi , dizi tutarSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Yerim yaaa ezdiler mi seni oyyyySevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?