- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
kahrolarak ayrilmaniza gerek yok, soverek, ucan tekme atarak, bela okuyarak ayriabilirsiniz meselaaaSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Sen bu sarhoş hikayesine nasıl inandın bacım xd Bende sarhoş oldum da bu kadarı da değil ya. Ve sen bu adama hala sevgilim diyebiliyorsun... Adam seni bile isteye aldatmış kusura bakma. Okurken benim midem bulandı peki ya senin?? Böyle boş gereksiz insanlarla hiç uğraşma kendi mutluluğunu kendin yarat ve hayatını yaşamaya bak. Kimseye bel bağlamak zorunda değilsin.Sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
İçince anormal davdandığı doğru.Alkol kullanan biri değil,arkadaşı bunu videoya bile almış.Sevgilim ben ona sormadan o gecenin ertesi bana ağlayarak bunu anlattı.Kız bunu savcılığa şikayet etti,evlenmeyi kabul edince şikayeti geri çekti.Evlilik sözleşmesi bile yaptılar ama kız hamile kalınca işler değişti.Kızda saplantılı bir şekilde sevgilimi seviyor.Bizde birbirimizi seviyoruz.Kaç kere ayrılmayı denedim olmadı.Sen bu sarhoş hikayesine nasıl inandın bacım xd Bende sarhoş oldum da bu kadarı da değil ya. Ve sen bu adama hala sevgilim diyebiliyorsun... Adam seni bile isteye aldatmış kusura bakma. Okurken benim midem bulandı peki ya senin?? Böyle boş gereksiz insanlarla hiç uğraşma kendi mutluluğunu kendin yarat ve hayatını yaşamaya bak. Kimseye bel bağlamak zorunda değilsin.
Sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Oha ya çok seviyorsa boşansın senle evlensin bu kadar basitSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Aynen yaaAldjfjfkglglglfl elimde temiz boğaz köprüsü var ilgilenir misin cnm?
Gerçekten yedin mi ya bu hikayeyi? Adam sevgilisiyle evlenmiş seni de metres yapmak için dolap çeviriyor
Ya yalan hikaye atiyorsun, ya sevgilin yalan soyluyor. Sevgilin yalan ya doğru soylesin farketmez bu gibi durumda hala 'ne yapmaliyim?' diye soruyorsan ciddi sorunlarin var demekdir. Olayin iğrençliyine diyecek laf yok zatenSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Omuzlarınızın üstünde tam ortada taşıdığınız bir şey varya top gibi hani normal şartlarda içininde dolu olması falan gerekiyor hahh işte onu kullanın arada sırada.Sizce ne yapmalıyım?
Uzay bosluguyla kapisir o beyinde ki bosluk şekerimOmuzlarınızın üstünde tam ortada taşıdığınız bir şey varya top gibi hani normal şartlarda içininde dolu olması falan gerekiyor hahh işte onu kullanın arada sırada.
Eğer konu gerçekse cidden kapışırUzay bosluguyla kapisir o beyinde ki bosluk şekerim
Yok yaw agam bizimle egleniiğEğer konu gerçekse cidden kapışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?