Bende bir anormallik mi var

kahrolarak ayrilmaniza gerek yok, soverek, ucan tekme atarak, bela okuyarak ayriabilirsiniz meselaaa

Sen bu sarhoş hikayesine nasıl inandın bacım xd Bende sarhoş oldum da bu kadarı da değil ya. Ve sen bu adama hala sevgilim diyebiliyorsun... Adam seni bile isteye aldatmış kusura bakma. Okurken benim midem bulandı peki ya senin?? Böyle boş gereksiz insanlarla hiç uğraşma kendi mutluluğunu kendin yarat ve hayatını yaşamaya bak. Kimseye bel bağlamak zorunda değilsin.

İçince anormal davdandığı doğru.Alkol kullanan biri değil,arkadaşı bunu videoya bile almış.Sevgilim ben ona sormadan o gecenin ertesi bana ağlayarak bunu anlattı.Kız bunu savcılığa şikayet etti,evlenmeyi kabul edince şikayeti geri çekti.Evlilik sözleşmesi bile yaptılar ama kız hamile kalınca işler değişti.Kızda saplantılı bir şekilde sevgilimi seviyor.Bizde birbirimizi seviyoruz.Kaç kere ayrılmayı denedim olmadı.

Buraya bu senaryoları yazıp elinize ne geçiyor? Hayatınız o kadar boş demekki anca bunlarla eğleniyorsunuz yazık

Dersler light geçiyor tabii bu aralar. Annen kalk iki tabak topla bir süpürge tut dese üşenirsin ama oturup saçmalamaya üşenmiyorsun be canım. Hadi git bari bu sefer enerjini doğru yerde kullan, sor annene yardım edilecek bir şey var mıymış.

Oha ya çok seviyorsa boşansın senle evlensin bu kadar basit

Ya yalan hikaye atiyorsun, ya sevgilin yalan soyluyor. Sevgilin yalan ya doğru soylesin farketmez bu gibi durumda hala 'ne yapmaliyim?' diye soruyorsan ciddi sorunlarin var demekdir. Olayin iğrençliyine diyecek laf yok zaten

Yaw he kizla beraber olup alkole atiyo sucu demek.. cani oyle istemis bence oh ikinizi beraber gotursun

D Dente cok asilsiz iddialar okuyorum. bence bu kk.asktan bihaber, hepsi mutsuz. sen ne diyorsun bu yazilanlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…