Bende bir anormallik mi var

Vay be biz 10 aydır planlı şekilde hamilelik düşünüyoruz, ama bir türlü olmuyor arkadaş. Bu milletteki tek ilişkiyle hamile kalma olayı farazi mi yoksa gerçek mi anlayamıyorum valla

Ay yapım entrika dizisi nasıl bir hayal gücünüz var be mübarek

Vay be biz 10 aydır planlı şekilde hamilelik düşünüyoruz, ama bir türlü olmuyor arkadaş. Bu milletteki tek ilişkiyle hamile kalma olayı farazi mi yoksa gerçek mi anlayamıyorum valla

Ben de 3.tüp bebekle hamile kaldım bir de korunurken hamile kalanlar var hepsi de istisnasız çok iyi korunur ama nasılsa bir mucize olur. Hepsinin de evliliği berbatken tam boşan denecekken bu mucize gerçekleşir artık he deyip geçiyorum.

Alkol ; ben ne alaka ? her türlü pisligi yapıp sarhoştum hatırlamıyorum demezler mi bir de oyy oyy

Onu gectim tek seferde tek ilişkiyle nasıl hamile kalmış ya yumurtlama anına nasıl denk getirmiş o kadar kolay mı biz evli oldugumuz halde zor denk getirdik

İster zorla olsun ister isteyerek olsun. olur mu böyle bir şey yahu. Faketir umarım. Tabi ki ayrılın. Gerekiyorsa da ağlayıp, kahrolup, psikolojik tedavi görerek ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…