Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be biz 10 aydır planlı şekilde hamilelik düşünüyoruz, ama bir türlü olmuyor arkadaş. Bu milletteki tek ilişkiyle hamile kalma olayı farazi mi yoksa gerçek mi anlayamıyorum vallaSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Ay yapım entrika dizisi nasıl bir hayal gücünüz var be mübarekSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Bende bira şişesiyimKonu gerçek.
Ben olaydaki şakacı arkadaşım.
Vay be biz 10 aydır planlı şekilde hamilelik düşünüyoruz, ama bir türlü olmuyor arkadaş. Bu milletteki tek ilişkiyle hamile kalma olayı farazi mi yoksa gerçek mi anlayamıyorum valla
Her şeyi hatırlıyorlar, külliyen yalan.Alkol ; ben ne alaka ? her türlü pisligi yapıp sarhoştum hatırlamıyorum demezler mi bir de oyy oyy
Çocuk=(ana×2)+baba.Allah analı analı babalı büyütecek.