- 19 Mayıs 2020
- 46.607
- 208.992
- 548
Adam bebeğin nüfus cüzdanını çıkarıp kadını boşayacak beni alacak derken, ikinci bebeyi yola koyuyomuş.Psikolojik tedavi için ayrılmaniza gerek yok bence. Halihazirda şu konuyu gören herkes sizi en yakın ruh hastalıkları hastanesine kaldırır zaten.
Kiz boşanmak istemiyor.
Düelloya davet edin kızı . Kim kazanırsa onun olur.
Böyle şeyler söylemeyin valla hayal ediyorumDüelloya davet edin kızı . Kim kazanırsa onun olur.
Umarım daha fazla çoğalmazlarAdam bebeğin nüfus cüzdanını çıkarıp kadını boşayacak beni alacak derken, ikinci bebeyi yola koyuyomuş.
O zaman bence konu sahibi bebe yapmalı.Adam kesin zengin. Kapanın elinde kalıyor.
Üstelik işi de çok kolay. Adama içir, spermlerini çal.O zaman bence konu sahibi bebe yapmalı.
Ya salak şey iyi güldümKesinlikle kabul et canım. Allah mesut etsin. Bi yastıkta kocayın inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Allah razı olsun. Allah tuttuğunu altın etsin.
Metres mi olacaksın yani bunu desteklememizimi bekliyorsun?Sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Bir paragrafa bu kadar sacmaligi nasıl sigdirdiniz..Sevgilin garip kız acaip siz hepsinden anormal .Sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Bence baya anormalsiniz böyle bi saçmalık olamaz yani direk uzaklaşın imam nikahından bahsediyosunuz Allah aşkına sizi çok seviyodu niye başkalarıyla birlikte oluyo sarhoşluk felan hikaye bence sizin için söylüyorum muhatap olmayın siz üzülürsünüz adama bakın istediğini yapıyor ne de olsa kendinizi düşününSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?