Bende bir anormallik mi var

Adam bebeğin nüfus cüzdanını çıkarıp kadını boşayacak beni alacak derken, ikinci bebeyi yola koyuyomuş.

seni kandirmis muhtemelen ailesinin istedigi kizla falan evkendi yada oteki sevgili hamile kalinca aileler evkendirdi. hatta sevgilin tecavuzcu bile olabilir ama bu soyledikleri kesinlikle yalan .gidip metres mi olcan adama ?!?? basinda ailen falan yok mu sana sahip cikacak

Metres mi olacaksın yani bunu desteklememizimi bekliyorsun?
Bak tatlım bu kız sevgilini kandırmamış sevgilin seni kandırmış benim anladığım.. Kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz..
Derhal psikolojik desteğe başla..sen çok değerlisin,birilerinin metresi olmayacak kadar da kıymetlisin.. kendini böyle adamlara harcatma..
Düzgün bir insanla tanışırsın hayatına ona göre yön verirsin..evli erkekle birlikte olma evine gidince ilk seni unutur...
Senden ve bedeninden faydalanır sıkılıncada bırakır yine üzülen sen olursun
Yazık etme gençliğine

Derin yarim yarim yarim suya düştü hayalim ne olacak şimdi halim ....

Bir paragrafa bu kadar sacmaligi nasıl sigdirdiniz..Sevgilin garip kız acaip siz hepsinden anormal .

Bence baya anormalsiniz böyle bi saçmalık olamaz yani direk uzaklaşın imam nikahından bahsediyosunuz Allah aşkına sizi çok seviyodu niye başkalarıyla birlikte oluyo sarhoşluk felan hikaye bence sizin için söylüyorum muhatap olmayın siz üzülürsünüz adama bakın istediğini yapıyor ne de olsa kendinizi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…