Sevgilin yalan söylüyor.Sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Sevgilin yalan söylüyor.
Ya da sevgilisi zengindir.Yalan söylediğinizi fake üye olduğunuzu düşünüyorum. Konunuz fake değilse gidin bir zeka testi yaptırın aklınız yerinde mi bir baksınlar.
Evet o zaman zeka problemi yoktur ahlak problemi vardırYa da sevgilisi zengindir.
Hep miş mış diye anlatıyor.O kizin akrabasi misin? Dogru soyle
Allah analı analı babalı büyütecek.Kesinlikle kabul et canım. Allah mesut etsin. Bi yastıkta kocayın inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Allah razı olsun. Allah tuttuğunu altın etsin.
Hep miş mış diye anlatıyor.Kaynağı sevgilisi.
Hangi konuda?Kıza sahip çıkmaya başladı bebekten ötürü.Bana beni sevdiğini söylüyor,yalan olan bu mu?Anlamadım?Sevgilin yalan söylüyor.
Kızla bile isteye birlikte oldu, bile isteye içti, bile isteye evlendi. Hadi anlattığı gibi olsun, gidip kuma mı olacaksın? Yakıştırıyorsan kendine, buyur ol.Hangi konuda?Kıza sahip çıkmaya başladı bebekten ötürü.Bana beni sevdiğini söylüyor,yalan olan bu mu?Anlamadım?
Psikolojik tedavi için ayrılmaniza gerek yok bence. Halihazirda şu konuyu gören herkes sizi en yakın ruh hastalıkları hastanesine kaldırır zaten.,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?
Böyle bir konuda ne yapayım diye sormak nasıl bir akıl tutulmasıdırSevgilimle birbirimizi çok seviyorduk.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sevgilimin arkadaşı onun alkolle arasının iyi olmadığını bilip şaka yapma amacıyla bir barda içirmiş.Sevgilimde yine alkol alan bir kızla o gece birlikte olmuş.Sevgilim birşey hatırlamıyor.Kızda bekaretimi kaybettim,bana tecavüz ettin,ya benimle evlenirsin yada seni savcılığa şikayet ederim deyip şantajla nikah kıydırdı.Meğer o geceden hamile de kalmış.Sevgilimde bana ben o kadını boşayamam,gel biz imam nikahı kıyalım dedi.Sizce ne yapmalıyım?Çok sevdiğim adamla bu şartlarda evlenmeli miyim yoksa ağlayıp,kahrolup,psikolojik tedavi görerek ayrılmalı mıyım?Bu arada kız sonradan bilerek yaptığını,tecavüz etmediğini itiraf etmiş.İşin daha kötü yanı kız boşanmak istemiyor.Bir şartla resmi nikahımı veririm;benimle imam nikahı kıyıp bana kocalık,çocuğuma babalık yapacan demiş.
Hangi konuda?Kıza sahip çıkmaya başladı bebekten ötürü.Bana beni sevdiğini söylüyor,yalan olan bu mu?Anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?