- 28 Ekim 2024
- 32
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi melisailgin
ciddi mi diyosunuztebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın
daha yaşamayacağım risk var mıdır acaba lütfen söyler misiniz 24 yasındayım bilgim 0canım benim cinsellik yaşama yada adam akıllı korun olur mu? durmadan her cinsel ilişki sonrasında hamile miyim diye soracaksan yandınkvalla. yaşama be güzelim cinsellik filan.
git bir test al eczaenden testini yap öğren var mı yok mudaha yaşamayacağım risk var mıdır acaba lütfen söyler misiniz 24 yasındayım bilgim 0
24 yasındasın daha kendını gelıstırmeden surtmeye mı gectıniz azıcık okuyun ızleyın ogrenın ya sankı 90 larda yasıyorsunuzdaha yaşamayacağım risk var mıdır acaba lütfen söyler misiniz 24 yasındayım bilgim 0
ella 15 saat sonra içildi de o yüzden dedim evet ilişki olmadı sürtünme olduKondom takılı, ella içilmiş et ete degmemiş hatta ılıskı yok. Halı fırcası gıbı surt dur ve hamıle kal. Senın aklına yatıyor mu yanı
haklısınızEvet sende bir sıkıntı var
sen hiç normal ilişki yaşadın mı? bakire misin yoksa değil misin?ella 15 saat sonra içildi de o yüzden dedim evet ilişki olmadı sürtünme oldu
Bacım sen nolur sevişme es kaza harbiden sex yapsan demek ki ohooookızmayın lütfenn!! ben gerçekten ikna yetimi kaybetmişim nişanlıma sordum size sordum yok diyorsunuz ama kalkıp bi doktor sürtünme ile olur yazıyor korku başa sarıyo ben napacağım çıplak sürtünmede boşalma varsa ama kondomda takılı olsa ve 15. saatte ella içilse hamilelik ihtimali var mıdır ?? (bu arada bosalmayı vajinadan çekip yapmış üstüne değil sadece zevk suyu gelmiş olabilir diye düşündüm) sağolun şimdiden ve lütfen kızmayın
Ella da 1 korunma yontemı degıldır. Vucıda zararı cok. Hapa gecın cok dert edıyorsanız bu kadar takıntılı olmazsınızella 15 saat sonra içildi de o yüzden dedim evet ilişki olmadı sürtünme oldu
o hap içse de yine konu açar bacımElla da 1 korunma yontemı degıldır. Vucıda zararı cok. Hapa gecın cok dert edıyorsanız bu kadar takıntılı olmazsınız
Kokten kestırsın. Bu kadar korkup her haltı yemekte ne bıleyımo hap içse de yine konu açar bacım
Sevişirken yiyişirken akıl yok, mercimek fırına girince vay gebe miyimElla da 1 korunma yontemı degıldır. Vucıda zararı cok. Hapa gecın cok dert edıyorsanız bu kadar takıntılı olmazsınız
var benim de çevremde böyle bir tip,her ilişki sonrası hap ile korunduğu ve içine boşalmamasına rağmen ella içiyor ve beni arayıp ya hamile kalır mıyım diye soruyor. en sonunda Allah aşkına sen sevişme dedimKokten kestırsın. Bu kadar korkup her haltı yemekte ne bıleyım
.. Daha adam gıbı sevısmede yokSevişirken yiyişirken akıl yok, mercimek fırına girince vay gebe miyim