bende bende hamileyim

Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin .Ben de sekiz aylık hamileyim ilk bebeğime ve bu çok güzel bir duygu.Hareketlerini hissetmeye başlayınca cok farklı hissedeceksin ve mutlu olacaksın...

Tebrik ederim canım.. Rabbim sğlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah... Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına..

pazar sabahı ilk kendim idrarda baktım pozitif çıktı 2 . kere bi tane daha test yaptım oda pozitif çıkınca hemen hastanede kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı.. bugünde doktora gittim ultrasondabaktı keseyide gördük şu an 5 mm boyunda be 0,5 gram ağırlığında Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bu arada ismim Esra 30 yaşındayım ve 7,5 aylık evliyim ... veee 4 hafta 6 günlük hamileyimalkisalkisalkis

tabrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah,rabbim balsuratımada herekese de nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok tebrik ederim.inşşalh bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alamyı nasip eder yüce rabbim.tabii hepimiizn.bende 8+7 oldum bugün allaha şükürler olsun.bulantılar var hemde nasıl ama bebeğim iyi olsunda yeter.
allahım inşallah isteyen herkeze tez günde tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

tabrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah,rabbim balsuratımada herekese de nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın... :Saruboceq:

en kısa zamanda sen de tüm kardeşlerimizde der bağırır ben de hamileyim diye inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnn

canım çok tebrik ederim.inşşalh bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alamyı nasip eder yüce rabbim.tabii hepimiizn.bende 8+7 oldum bugün allaha şükürler olsun.bulantılar var hemde nasıl ama bebeğim iyi olsunda yeter.
allahım inşallah isteyen herkeze tez günde tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

tebrikler canım darısı başımıza.

çok sağolun kızlar darısı olmayanlara inşallah... tüm çocuk özlemi çekenleri yüzünü güldürsün rabbim...

X