Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar sabahı ilk kendim idrarda baktım pozitif çıktı 2 . kere bi tane daha test yaptım oda pozitif çıkınca hemen hastanede kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı.. bugünde doktora gittim ultrasondabaktı keseyide gördük şu an 5 mm boyunda be 0,5 gram ağırlığında Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bu arada ismim Esra 30 yaşındayım ve 7,5 aylık evliyim ... veee 4 hafta 6 günlük hamileyimalkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar bende hamileyim
bende desem keşkee
tabrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah,rabbim balsuratımada herekese de nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
en kısa zamanda sen de tüm kardeşlerimizde der bağırır ben de hamileyim diye inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok tebrik ederim.inşşalh bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alamyı nasip eder yüce rabbim.tabii hepimiizn.bende 8+7 oldum bugün allaha şükürler olsun.bulantılar var hemde nasıl ama bebeğim iyi olsunda yeter.
allahım inşallah isteyen herkeze tez günde tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
tebrik ederim.
tebrikler canım darısı başımıza.