bende bende hamileyim

Voles

son puzzle da yerleşti..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.942
0
45
Allahıma çok şükür kızlar pazar günü hamile olduğumu öğrendim..Bugünde doktora gittim şu an herşey normal seyrinde gidiyormuş nasıl mutluyum anlatamam hatta doktor bebişimin ilk resmini bile verdi :ecrin_bebek:

Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinnnnnnnna.s.

pazar sabahı ilk kendim idrarda baktım pozitif çıktı 2 . kere bi tane daha test yaptım oda pozitif çıkınca hemen hastanede kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı.. bugünde doktora gittim ultrasondabaktı keseyide gördük şu an 5 mm boyunda be 0,5 gram ağırlığında Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bu arada ismim Esra 30 yaşındayım ve 7,5 aylık evliyim ... veee 4 hafta 6 günlük hamileyimalkisalkisalkis

teprik ederim canım.a.s.saglıklı sıhatlı hayırlısıyla kucagına alırısn insallah.darısı benım ve benım gıbı ısteyenlerın basına:Saruboceq:

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn...

darısı allahın izniyle tüm isteyenlere kızlar.. bulantılar başladı hamileliğin keyfi bitti ızdırabı başladı.. şikayetçi değilim ne kadar kötü olsamda miniğim için katlanıyorum ama çok zorr...

esracım çok sevinidm hayırlı olsun inş.sağlıcakal bebeğini kucağına alırsın...

gözün aydın canım ALLAH isteyen herkese versin senin yaşadığın mutluluğu herkes yaşasın inşallah canım
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim

rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah

darisi tüm isteyenlerin basina

X