bende başlıyorum arkadaşlar benide unutmayın

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
slm arkadaşlar cuma günü yumurtalarım toplanacak ıvm yöntemi uygulayacaklar nolur banada dua edin onbiryıldır bunun özlemini çekiyorum.tutmayacakmış gibi geliyor ve kendimi şimdiden çok kötü hissediyorum.korkuyorum
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun..
Dur bakalım yahu daha tedaviye başlamadan sen karamsarlığa çokdan başlamışsınnnn
olmaz ama yapma yani..Hakkımızda hayırlısı neyse Mevlam onu nasip etsin inşallah
Allahın izniyle ilk seferinde hamile kalırsın hep dua et canım
Allah yardımcın olsun...Umutsuz olma sakınnnnnnnnnn:teselli:

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun öncelikle.........
İçini ferah tut sakin ol ve sakın karamsarlığa kapılma...
Güzel düşünki herşey yolunda gitsin ve güzel olsun....
İnşallah ilk denemende tutar ve bize müjdeli haberli verirsin.....
Bir tüp bebek hamilesi olarak bütün dualarım seninle ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımızla....
Rabbim yardımcın olsun canım herzaman senin yanındayız ....sevgiler....kendine iyi bak....

bu benim ikinci denemem diğerlerini beş haftalıkken kaybettim onun için çok korkuyorum tşkl güzel dilekleriniz için

slm arkadaşlar cuma günü yumurtalarım toplanacak ıvm yöntemi uygulayacaklar nolur banada dua edin onbiryıldır bunun özlemini çekiyorum.tutmayacakmış gibi geliyor ve kendimi şimdiden çok kötü hissediyorum.korkuyorum
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok korkma sakın...hep rahat olmalısın...11 yıllık özlemini ancak Allah bitirebilir...ben burdaki bütün tedavideki arkadaşlara dua ediyorum hamile kaldığımdan beri..inş Allah duaları kabul eder....a.s.

nergis ne kadarlık hamilesin nerede tedavi oldun problem neydi ve kaç kez denediniz. sizin iyi haberleriniz bize de ümit olsun

Canım bol şanslar diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve pozitif sonuç alırsınız bu maratonun sonunda. Umutsuzluğa sakın kapılma. Allah yardımcınız olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınş rabbım gonlune gore verırde kucagını bebısle doldursun ve burdan hamısım dıye bagırırsın

tşkl arkadaşlar yanımda olduğunuziçin bu gün transverin dördüncü günü sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. hafif sancılarım oluyor bu oniki gün nasıl geçecek bilmiyorum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını versin.

Uyandığında 5.günün olmuş olacak sen rahat ol arkadaşım.Bebişinde içinde tutunmaya dewam edecek inşallah.Dilerim :Saruboceq: güzel haberlerini alırız seninle bizde mutlu oluruz. a.s.

Son düzenleme:
Sevgili Hülliş, tedavin hayırlı olsun. Dilerim herşey yolunda gider ve 1 hafta sonra hamişliğini kutlarız canım.

tşkl arkadaşlar yanımda olduğunuziçin bu gün transverin dördüncü günü sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. hafif sancılarım oluyor bu oniki gün nasıl geçecek bilmiyorum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını versin.

7 günün kalmış hayırlısıyla müjdeli haberlerinle bursa başlık açmanı dilerim.

hülliss ..
Cnm insallah Rabbim gönlündekini versin .
Dilerim hamissindir . Hem de ikizz bebisleree ..
Dualarim seninlee .. :Saruboceq:
Bizlere burdan müjdeli haber vermeni bekliycez dört gözlee ..
Birlikte sevinecegiz insallah ... :sm_cool:

ah kızlar rabbim hepinizden razı olsun cumartesi kan tahlilim var içim içime sığmıyor umarım iyi haber alırım allah hepinizin gönlüne göre versin yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor
sağolun hepiniz

X