Bende basladim hedef 75 insallah

Arkadaslar selamlar bende paylasicam diyet listemi zayiflarken yanimda olun gelin motive olalim .Artik yururken nefes almadigimin farkina varinca bu is boyle olmaz deyip caldim diyetisyen kapisini veee sokkkk 108 kilo 47 kilo yag allahtan metabolizmam iyi calisiyormus cok cabuk kilo vericeksin dedi dr .veee basladik 8 aralik itibariyle dun dayanamadim tartildim 106 kilo :) listem cok guzel paylasabilirim isterseniz

Azmin daim olur canim bende 93 kiloya ciktim kilomuz yakin sayilir .bende baslamak istiyorum tekrar.diyet listeni merak ettim ve diyetisyeninin onerileri uyarilari nelerdi .ben listelere pek uyayamam ama gaza gelirim belki ins.

22 araliga kadar olan listemi paylasim hemen sonra degistiricek sanirim 3 litre su verdi bana aksamdan 3 litre suya 1 yesil elma 4 e bolunmus 3 cubuk tarcin 1 limon 4 e bolunmus atiyosun sabaha kadar duruyor ertesi gun bunu iciyosun makarna pilav yasak dedi baska bisi demedi dun dayanamadim tartildim 2 kilo giden odemden dir gerci ama olsun mutlu oldum

Resim yukleyemedim ama yazayim en iyisi benim is saatlerime gore ayarladi listemi
Sabah 6 kalkinca 1 bardak su 3 adet hurma yesilcay tarcin ve limon eklenmis bir bardak su
Kahvalti :1 dilim beyaz peynir
1 yumurta haslanmis her gun istiyorum dedi 4 5 adet zeytin yada 2 ceviz
Dereotu tere maydanoz mutlakabyenvek dedi
2 dilim cavdar yada tam bugday
Cay sekersiz kahvalti 8 30 da benim
11 de 1 porsiyon meyve 2 ceviz yada 5 badem yada findik
13 30 _14 00 :5 yumurta buyuklugunde et tavuk balik peynir veya 10 yemeknkasigi susuz baklagil bol salata 1 tatli kasigi zaytinyagi ile 1 dilim cavdar yada tam bugday
16 00 17 00 :200 ml sut veya 5 6 yemek kasigi yogurt 1 porsiyon meyve 1 cay bardagi leblebi
19.00:7 8 kasik sebze yemegi susuz 5 6 yemek kasigi yogurt 1 dilim ekmek tb yada cavdar (oglenle aksami degistirebilirsin dedi )
20.00 :yesil cay ( demleme istiyorum dedi )tarcin limon
21.00:4 yk yogurt tarcinli yada bir ajda cay bardagi kefir 1 2 hurma yada 2 kayisi
Dr bana et baklagille salata yicen sebze ile yogurt dedi 15 gun sonra da tekrar cagirdi

Cok guzel dolu dolu bir menü ac kalmazsin yarin bende diyete baslamayi deniycem inş.

Son düzenleme:
Yaklaşık olarak bir yıldır PCOS için doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 50 kilodan 60 kiloya çıktım. Şimdi diyeceksiniz ki kilon normal. Ama doktorum insülin direncim olduğu için kilo vermem gerektiğini söyledi. Boyum kısa olduğu için 45 kiloya kadar falan düşmeliymişim. Ama gelin görün ki 200 gram bile kilo veremiyorum... Bunun için önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Yani ben diyetisyen degilim ama diyetisyenimin soykediklerini aktarabirjm size yukarda yazdim zateb genel olarak yuruyus ve diyetle bir bakin bakalim ne oluyor ama diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim dr kullandiginjz ilaca ve vucut analizine gore en uygun diyeti yazicaktir

canım ben ilk başladığımda 98 lerdeyken 40 kg yağ vardı..şimdi 26 kg yağ kaldı..7 8 kg daha yağ gitmesi lazım..ilk hızlı verirsin zaten yüksek kilolardasın..

spor :) insülin direnci bende de vardı 98 kg iken..glifor ilacı verdi doktor şeker ilacı bildiğin..kullandım 3 5 gün..baktım olmuyor böyle..attım çöpe.haftada 4 5 spor...70 lere düşmüştüm o dönem ve insülin direnci kalmamıştı.bel çevren incelince kalmıyor insülin direnci hemen kırılıyor korkma..spor yap canım .

Evetttt gunaydin diyelimmmm sabah 6 da kalktim yesil cayimi ictim tarcin ve limonlu 3 hurma yedim kalkinca 1 bardak ve evden cikmadan 1 bardak aksamdan hazirladigim suyumu ictim
8 30 da kahvalti yaptim avuc ici kadar peynir sekersiz cay tere maydanoz dereotu 4 zeytin 1 haslanmis yumurta
11 de bir ortaboy portakal 2 ceviz yedim simdilik bu kadar 1 30 2.00 arasi salata yapicam uzerine lor peyniri :)

canım ben ilk başladığımda 98 lerdeyken 40 kg yağ vardı..şimdi 26 kg yağ kaldı..7 8 kg daha yağ gitmesi lazım..ilk hızlı verirsin zaten yüksek kilolardasın..
Evet daha once kendim yapmistim verdim evet ama bogazimi tutamamistim simdi diyetisyen olunca mahcup olmamak icin extra hicbir sey yemiyorum liste disi. dun helva geldi komsumdan koklayip biraktimki tatliyi affetmen ben :)

Birde dun aspir yagi gordum o nasil birsey kullananlar cok memnun kalmis varmi bir bilginiz iyi marka falan nerden alinmali eczanemi aktarmi bilmeden bisi yapmak istemiyorum

Birde dun aspir yagi gordum o nasil birsey kullananlar cok memnun kalmis varmi bir bilginiz iyi marka falan nerden alinmali eczanemi aktarmi bilmeden bisi yapmak istemiyorum

bn çörek otu yağı kullanıyorum canım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı.üstüne limonlu su içiyorum...hem hasta olmayı engelliyor direnç veriyor.hem de kilo vermeye yardımcı dene istersen.

Sabah 6 da bir bardak su 3 hurma yesil cay tarcinli limonlu gene bir bardak su ve evden cikis 8 30 da maydanoz tere dereotu sekersiz bir bardak cay peynir bir dilim haslanmis yumurta bir tane 4 zeytin yeni gune basladik hadi bismillah :)

Gunaydinnnn sabah gene hurmami sularimi ve cayimi ictim ama bugun midem bulandi biraz 8 30 da kahvaltimi yaptim 11 de meyvemi ve cevizimi yicemmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…