- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
- Konu Sahibi melankoliaLover
sımdılık bu kadar :)))))) ınsallah devamı da gelır :)
yemek takımımı karacadan aldım havlularımı evim.netten aldım.

tugralı bardaklarımda evim.netten :) bunları da gittigidiyor.comdan aldım :)

tencerelerde karacadan:) bu havluları yenimoda.comdan aldım 30 tl ıdı yanılmıyosam :)

Eki Görüntüle 590134
kızlar buda yenı aldıgım kahvaltı takımım 255 tl ye aldım schafer markası(bazı resımler hormonlu cıktı bıraz ama anlamadım bende kusuruma bakmayın kızlar :))
unuttugum bır cok seyı eklıyorum kızlar :)
bardakları kipadan aldım :) anneler gununde ındırım vardı butun hersey yarı fıyatınaydı :)
kek kalıplarımı canım arkadasım almanyadan getırmıstı :)
bunları bızım orda bı zuccacıyeden aldım :) hayalet tuzluklarda aynı zuccacıyeden :)
gecelıklerımı clubbon.com dan aldım bıraz acık ama kusura bakmayın ceyız ıcın aldıgım ıcın yınede eklım dedım
bu miorre den :)
buda el supurgem :)
buda yeni aldıgım tepsilerim
yemek takımımı karacadan aldım havlularımı evim.netten aldım.

tugralı bardaklarımda evim.netten :) bunları da gittigidiyor.comdan aldım :)

tencerelerde karacadan:) bu havluları yenimoda.comdan aldım 30 tl ıdı yanılmıyosam :)

Eki Görüntüle 590134
kızlar buda yenı aldıgım kahvaltı takımım 255 tl ye aldım schafer markası(bazı resımler hormonlu cıktı bıraz ama anlamadım bende kusuruma bakmayın kızlar :))

unuttugum bır cok seyı eklıyorum kızlar :)
bardakları kipadan aldım :) anneler gununde ındırım vardı butun hersey yarı fıyatınaydı :)

kek kalıplarımı canım arkadasım almanyadan getırmıstı :)

bunları bızım orda bı zuccacıyeden aldım :) hayalet tuzluklarda aynı zuccacıyeden :)

gecelıklerımı clubbon.com dan aldım bıraz acık ama kusura bakmayın ceyız ıcın aldıgım ıcın yınede eklım dedım

bu miorre den :)

buda el supurgem :)

buda yeni aldıgım tepsilerim

Son düzenleme: