Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hanımlar oğlum için otokoltuğu arıyorum uyku pozisyonu olmalı yani sırt yatarlı
isafix li yada normal o farketmiyor temiz kullanılmış uygun fiyata arıyorum tercihim İstanbul Avrupa yakası görüp elden almak.
ben de var canım 0-7 yas kullanım 4 yatış kademesi çift taraflı monte edilme özelliği 1 kez kulllanıldı 290 tl e bebekten alındı joie stages diye girip bakabilirsin ...
ben de var canım 0-7 yas kullanım 4 yatış kademesi çift taraflı monte edilme özelliği 1 kez kulllanıldı 290 tl e bebekten alındı joie stages diye girip bakabilirsin ...