bende anne olmak istiyorum...

eşimin yanına gittiğimde gözümün içine bakıyodu hemşire gittikten sonra sordu sadece başımı salladım bişey diyemedim... gözlerinden yaşlar aktı bi kez daha mahvoldum onu öyle görmek beni çok üzüyor... benim için ilk önce sen önemlisin dedim sarıldım öptüm.. ama herkes gibi bizde anne baba olmak istiyoruz haliyle... bakalım durumlar neyi göstercek.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

Çok üzüldüm gerçekten :KK43: o ani yaşadım bi an okurken Allahım sabir versin insallah. İçini rahat tut Allah istediği zaman beton üstünde yeşeren çiçek ağaç bile olur Dua et sabret Allahım en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. dün eşime mikrotese yapıldı ama hiç sperm bulunamadı malesef :KK43: parça aldılar patolojiden çıkan sonucu bekliyoruz kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulucaklar 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak... peki ya kök hücre bulunamazsa başka yapılcak bişey varmıdır bilmiyoruz şaşkınlıktan soramadım eşim içerde baygındı ona nasıl söylerim diye düşündüm.. başına böyle bişey gelen varmı acaba...

Merhaba arkadaşım öncelikle kök hücre hakkinda falan fazla bir bilgim yok ama tıp ne kadar gelişti görüyoruz Allah in izniyle gerekli tedaviler yapilir.Herşeyin başi inanmak ve sabretmek sen uygularmisin bilmiyorum ama daha yeni duyduğum ve çevremdekilere ilettiğim bir hadis-i şerif var yazini okuyunca yazmadan edemedim.
14 Nisan- 14 Mayis arasinda yağan nisan yağmurlari çok faydaliymiş bu suyu toplayip dualarini okuyup 7 gün sabah aç karnina içmek hastaliklar için şifali,çocuk isteyenler içinde faydaliymis.Ben okunacak dualari yaziyorum insallah inanir uygularsin Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insallah.
Nisan yağmurunun suyuna okunacak:
1-Salavat-i Şerife(70 kez)
2-İstiğfar-ı Şerif " "
3-Fatiha-i Şerife " "
4-Ayet-ül Kürsi " "
5-Lekad ca eküm " "
6-Yasin-i Şerif ( 1 kez)
7-Elem neşrah leke ( 70 kez)
8-İnna enzelnahü " "
9-Kafirun " "
10-ihlas " "
11-Felak " "
12-Nas " "
13-Sübhanallahi vel hamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil aziym( 70 kez )
14-La havle ve la guvvete illa billahil aliyyil aziym (70 kez)
15- Salavat-i Şerife ( 70 kez )
Yasin-i Şerif hariç hepsi 70 kez okunacak suya yalniz okumak zorunda değilsin.

Merhaba arkadaşım öncelikle kök hücre hakkinda falan fazla bir bilgim yok ama tıp ne kadar gelişti görüyoruz Allah in izniyle gerekli tedaviler yapilir.Herşeyin başi inanmak ve sabretmek sen uygularmisin bilmiyorum ama daha yeni duyduğum ve çevremdekilere ilettiğim bir hadis-i şerif var yazini okuyunca yazmadan edemedim.
14 Nisan- 14 Mayis arasinda yağan nisan yağmurlari çok faydaliymiş bu suyu toplayip dualarini okuyup 7 gün sabah aç karnina içmek hastaliklar için şifali,çocuk isteyenler içinde faydaliymis.Ben okunacak dualari yaziyorum insallah inanir uygularsin Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insallah.
Nisan yağmurunun suyuna okunacak:
1-Salavat-i Şerife(70 kez)
2-İstiğfar-ı Şerif " "
3-Fatiha-i Şerife " "
4-Ayet-ül Kürsi " "
5-Lekad ca eküm " "
6-Yasin-i Şerif ( 1 kez)
7-Elem neşrah leke ( 70 kez)
8-İnna enzelnahü " "
9-Kafirun " "
10-ihlas " "
11-Felak " "
12-Nas " "
13-Sübhanallahi vel hamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil aziym( 70 kez )
14-La havle ve la guvvete illa billahil aliyyil aziym (70 kez)
15- Salavat-i Şerife ( 70 kez )
Yasin-i Şerif hariç hepsi 70 kez okunacak suya yalniz okumak zorunda değilsin.
canm bende bu aralar duydum bu duayı ayın 14ü olmasını bekliyordum annemle kayınvalidemede haber verdim ama şansa bugün yağmur yok bir ay vaktimiz var illaki olur inşallah... Ama böyle bişeyden haberim olmayabilirdi yinede haber verdiğin için cok sagol canım Allah razı olsun...

Çok üzüldüm gerçekten :KK43: o ani yaşadım bi an okurken Allahım sabir versin insallah. İçini rahat tut Allah istediği zaman beton üstünde yeşeren çiçek ağaç bile olur Dua et sabret Allahım en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun
sagol canm Allah razı olsun amin inşallah ne gelecekse hayırla saglıkla gelsin inşallah...

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre ,klorsuz, suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

NOT : Keçiboynuzunu kesinlikle on dakikadan fazla haşlamayınız. On dakikanın üzerindeki haşlama süresinde kan şekerini yükseltme riski başlamaktadır.AYNI anda iki farklı kürü uygulayamazsınız.örn; keçiboynuzu kürü süresi bitince 1 hafta ara verip ikinci küre başlamalısınız... ( EŞİNİN HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK GEÇMİŞİ YOKTUR İNŞ. CANIM , KALP DAMAR BEYİN ,HERHANGİ BİR ALERJİ DURUMU.... NETTEN BAK KEÇİBOYNUZU HANGİ DURUMLARDA KULLANILAMAZ, ONA GÖRE HAZIRLA ) iyi gelsin diye hazırlarken başka şeye sebep olmayalım.
yani canım nohut kürünü daha sonra yap istersen,etkileri farklılaşmasın. ben kaç kilo keçiboynuzu taşıdım eve, iyi bır aktardan al alırken ıncele ürünü böcekli kurtlu olmasın, kaynatırken falan kötü kokuyor ama sonuca değer bence, benmkı :p burnunu kapatarak içiyodu , çok fazla uygulamadım bu kürü ,daha sonra dr.nun verdiği bitkisel ilacınıda kullandı , takdir ALLAH tan 3. sperm testini yaptırmamıştı daha ben hamile kaldım , hatta çok ısrar ettim yıne yaptır tessti morfoloji sonuçlarına bakalım değerler nasıl diye , kendısı ertelemişti o ay ... umarım dileğin gerçek olur mucizen gelir göbişine :anneadayı:
ahh canm ağzından bal damlıyor inşallah inşallah Rabbim isteyen herkesede bizede nasip eder inşallah...

canm bende bu aralar duydum bu duayı ayın 14ü olmasını bekliyordum annemle kayınvalidemede haber verdim ama şansa bugün yağmur yok bir ay vaktimiz var illaki olur inşallah... Ama böyle bişeyden haberim olmayabilirdi yinede haber verdiğin için cok sagol canım Allah razı olsun...

Vesile olabilirsem ne mutlu bana Allah yardimcin olsun canim.Sen içini rahat tut bol bol dua et en önemlisi hep hayırlısını isteyelim.Rabbim gönülden istediklerini sana hayırlı kılsın insallah.

canım benim öncelikle çok geçmişolsun inş. eşin tez vakitte şifasını bulup sperm çıkar inş. azosperm mi eşin kader arkadaşım bazen benimde içimde çok nurkuluyor çocuk istiyorum ama olmuyor maalesef

Vesile olabilirsem ne mutlu bana Allah yardimcin olsun canim.Sen içini rahat tut bol bol dua et en önemlisi hep hayırlısını isteyelim.Rabbim gönülden istediklerini sana hayırlı kılsın insallah.
amin canm inşallah Rabbim isteyen herkesede bizede nasip etsin inşallah...

canım benim öncelikle çok geçmişolsun inş. eşin tez vakitte şifasını bulup sperm çıkar inş. azosperm mi eşin kader arkadaşım bazen benimde içimde çok nurkuluyor çocuk istiyorum ama olmuyor maalesef
evet canım eşim azosperm.. sizin durumdamı aynı, bizde hiç sperm yok malesef sizin durum nasıl. Raabim inşallah sanada nasip eder... çok zormuş insan başına gelmeden anlamıyo malesef :KK43:

eşimin yanına gittiğimde gözümün içine bakıyodu hemşire gittikten sonra sordu sadece başımı salladım bişey diyemedim... gözlerinden yaşlar aktı bi kez daha mahvoldum onu öyle görmek beni çok üzüyor... benim için ilk önce sen önemlisin dedim sarıldım öptüm.. ama herkes gibi bizde anne baba olmak istiyoruz haliyle... bakalım durumlar neyi göstercek.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Cnm Allah isterse olur ..hiç üzülmeyin ,ama olmama ihtimalinizde hesaba katın ,tüm hayatınızı bebek arayarak geçirip birbirinizi yaralamayın ..seni okadar iyi anlıyorum ki bnmde 3yılın sonunada mucize gibi kendiliğinden oldu..ve birsürü bnmle ilgili i problem vardı ..ama biz olmama ihtimalini de hesaba katmıştık ,Napalım m ölmüyorsa kendimizi hevamı edelim ,dünya kısacık ömür ,değermi..ama inş Rabbim en kısa sürede nasip eder ..

canim gecmis olsun tez zamanda anne baba olursunuz ins sagliklisindan
nerde yaptirdiniz mikro yu
istanbulda celalettin peru var ii diyolar bi arastir istersen

Pek terimlerden anlamıyorum ama inşallah Eşinizin de sizinde sağlık probleminiz yoktur ve Rabbim size sağlıklı çocuklar nasip etsin dilerim.

canim gecmis olsun tez zamanda anne baba olursunuz ins sagliklisindan
nerde yaptirdiniz mikro yu
istanbulda celalettin peru var ii diyolar bi arastir istersen
sağol canm Allah razı olsun. manisada oturuyoruz izmirde yaptırdık eurofetil tüp bebek merkezinde. şubelerinden ikiside istanbulda. toplam 6 tane şubesi var 2 tane istanbulda 1 tane ankarada 1 tane antalyada biri bursada diğeride izmirde bize en yakın izmir olanı.

sağol canm Allah razı olsun. manisada oturuyoruz izmirde yaptırdık eurofetil tüp bebek merkezinde. şubelerinden ikiside istanbulda. toplam 6 tane şubesi var 2 tane istanbulda 1 tane ankarada 1 tane antalyada biri bursada diğeride izmirde bize en yakın izmir olanı.

benim abim de ayni sorunla ugrasiyo malesef ve hic memnun kalmadik eurofetil dan
bizden hic kok hucre falan almadilar actilar baktilar sperm bulamayip kapattilar ve cok olumsuz konustular maddi manevi cokerttiler bizi
ins sizin icin ii olur hersey canim yurekten diliyorum bu durumu yasayan biri olarak..

hangisine gittiniz canm bizimle çok ilgilendiler doktorundan hasta bakıcısına sekreterine kadar herkes çok ilgilendi sağolsunlar. biz ilk muayeneye gittiğimizde konuştuk herşeyi mikroteseden sperm çıkmazsa her iki taraftanda parça alıp patolojiye göndercez kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulayıp 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak dedi. sperm bulunamadı parça gönderildi sonuçta kök hücre bulundu çok şükür şimdi ilaca başladı eşim... siz hangi şehirdekine gittiniz bizim izmirdeki Erdem Özbek'ti doktorumuz...

canım bide şunu söyleyim bizim daha önce başka hastanelerde yaptırdığımız tahlillere baktı doktorumuz bide muayene etti bütün tahliller ve muayene çok iyi dedi hatta tahlili daha kötü olup sperm bulunan çocuk sahibi olan hastalarımız var dedi. biz çok umutluyduk ama sperm bulunamayınca şok olduk. doktorumuz benimle görüştü herşey çok normaldi neden çıkmadığını anlamadık içini açıncada tuhaf bişey yoktu dedi patolojiden gelecek olan sonuçta herşey belli olcak dedi patolojideki sonuç iyi çıktı şükürler olsun. senin abinin daha önceki tahlilleri muayenesi nasıl geçmişti bununla ilgili bişey söylemişlermi bi sorun yoktur inşallah...

canım bide şunu söyleyim bizim daha önce başka hastanelerde yaptırdığımız tahlillere baktı doktorumuz bide muayene etti bütün tahliller ve muayene çok iyi dedi hatta tahlili daha kötü olup sperm bulunan çocuk sahibi olan hastalarımız var dedi. biz çok umutluyduk ama sperm bulunamayınca şok olduk. doktorumuz benimle görüştü herşey çok normaldi neden çıkmadığını anlamadık içini açıncada tuhaf bişey yoktu dedi patolojiden gelecek olan sonuçta herşey belli olcak dedi patolojideki sonuç iyi çıktı şükürler olsun. senin abinin daha önceki tahlilleri muayenesi nasıl geçmişti bununla ilgili bişey söylemişlermi bi sorun yoktur inşallah...
canım konunu okudum umudunu hiç yitirme. benle eşimde sorunlar vardı 2 ay önce kendiliğinden hamile kaldım düşük yaptım ama önemli değil hamile kalabildiğimi görmüş oldum. seninle aynı durumunda olan bir ablam vardı kızı şimdi 5 yaşında. kök hücreyle tüp bebek yaptırdı ve tuttu. rabbimin isteyipte vermiyeceği birşey yok bol bol dua et.
sana belki umut olur şunuda söyleyim amcamın kızı 15 yıl aradan sonra hiç ummadığı anda hamile olduğunu öğrendi hemde 35 yaşında. doktorlar senin bebeğin asla olmaz demişlerdi. ama şimdi nur topu gibi kızı var.

X