- Konu Sahibi ates_parcasi
-
bende uzun zamandir bebek calismalari yapiyorum bu sefer oldu demek istiyorum ilk bebeisim olucak eger olursa:CüvCüv: her kadinda cok farkli belirtiler olurmus benim goguslerim cok acayip derecede agriyor ve kasiniyor daha adetim gecikmedi benim hep gecikince agrirdi bu konuda pekte bir bilgim yok acikcasi yardimci olursaniz sevinirim insallah hamileyimdir:Saruboceq:
cok sevindim canimm allah anali babali buyutsun bende bu duyguyu tatmak istiyorum en yakin zamanda daha adet olmama 5 gun var tesette suan cikmaz diyolatesekkurler canım ınsallah en yakın zamanda sende tadarsın bu duyguyu.2 gun daha sabret sonra kan testı yaptırırsın
ama benım 10 gun once evde yapılan testte cooook silik çizgi çıkmıstı
bende uzun zamandir bebek calismalari yapiyorum bu sefer oldu demek istiyorum ilk bebeisim olucak eger olursa:CüvCüv: her kadinda cok farkli belirtiler olurmus benim goguslerim cok acayip derecede agriyor ve kasiniyor daha adetim gecikmedi benim hep gecikince agrirdi bu konuda pekte bir bilgim yok acikcasi yardimci olursaniz sevinirim insallah hamileyimdir:Saruboceq:
canım hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı.senin anlaman için göğüslerde şişkinlik renk değişimi ve damarların mavi şekilde belirgin olması lazım birde idrarını yaparken beyaz tortular oluşuyo istersen ona dikkat et bütün bayanlar idrarına bakarar anlar.bu belirtiler varmı sende?
insallah icime su serptin cokta umitlenmek istemiyorum agustosun 1 de oldum 9 da bitti benim uzun suruyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?