- 22 Haziran 2008
- 119
- 0
- Konu Sahibi birdilektut
Arkadaşlar bende anne olmak istiyorum, mayıs olmadı umudum haziran reglime 11 gün kaldı heyecanla bekliyorum..fisfisfis belirtiler var ama insan yinede telaşlanıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istiyorum arkadaşlar.5 yıl koskaca 5 yıl.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin... benimde 4.yıl en kısa zamanda güler yüzümüz inşallah..
:teselli:
slm kızlar.. benimde reglime 5 gün var ama 10 gündür sol kasığımda inanalımaz bir ağrı saplanıyor ama az sürüyor..birde sat ım 2 hazirandı fakat sadece 2 gün sürdü normalde 1 hafta sürerdi ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım..yorum yapabilir misiniz acaba
Cevapladiğin Için Tşk Ederim Aslinda Kist Olayida Aklima Gelmiyor Değil çünkü 10 15 Gündür Sadece Sol Kasiğim Ağriyor Ama Umut Dünyasi Işte Elden Bişey Gelmiyor 10 Aydir Bebek Için Uğraşiyorum Ben Pko Ym Fakat Adetlerim Gayet Düzenlidir Hiç şaşmaz..
Ay Inşallah Hamilesindir Canim Muhakkak Haberdar Ederim Inşallah Ikimizde Bu Ay Hamile Kalmişizdir Ne Güzel Olur Ya..daha Ben 10 Aylik Evliyim Fakat Hemen Istiyoruz Bir Bebeğimiz Olsun Diye Fakat Bende Problem Var Işte Pko Ama Hiç Bir Belirtisi Yok Ne Killanma Ne Kilo Ne Adet Düzensizliği Aşilama Yapildi Olmadi Doktor Hemen Tüp Bebeğe Geçelim Dedi Fakat Istemedim çünkü O Kadar Parayi Hemen Bulmamiz Imkansiz Yeni Düğün Yaptik Daha Onunborçleri Var Hemde Doğal Yolla Olsun Istiyorum Sabrediyorum Bakalim Hakkimizda Hayirlisi Bende Haberlerini Bekliyorum Kusura Bakma Uzun Oldu..