bende anne olacam..hamileyim

ümmücüm valla küstüm bende diom bu kız nerelerde sorularıda gelmio valla insan bi haber verir yaa cok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin bitanemmmm

tebrikler canım , yeni gördüm haberini, bir süredir girememiştim nete...
Sağ salim kucağına da almayı nasip etsin Rabbim...
Bize de dua et olur mu canım
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar işallah sağsalim kavuşurum bebeqime ve anne olmak isteyenler işallah sizde kavuşacaksınız minişlerinize..aminnnnnnnnnn

hepinize merhaba bende aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamileyim bugün kan testi sonucunu aldım ama 10000 yazıyo bu değer normalmi acaba bi fikri olan varsa lütfeeeeeeeeeennn

ümmühannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyy Allahım ne güzel bi gece uzun zaman sonra uğradım ve herkeslerrrrrr hamiş anammmm çokkkk güzel ya valla sevinçten tavana vurdummm:)) kendim hamiş olmuş gibi sevindimmmmm tatlımmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Tebrik ederim.. hayirlisiyla kucagina da alirsini insallah bebisini sag saglim..
Rabbim tum isteyenlere versin insallah..

slm kızlar tes yaptım 2 kez pozitif cıktı kan testi yaptırdım bendeki şans dr toplatıdaydı sonuca bakamadı yarın beli olucak 6 gün geçti nete hesapladıgıma göre 5 hafta 1 günlük ALLAHIM inş hamileyimdir ama kızlar bişeyde sorucam kasıklarımda arada sancı oluyor sizce ne 1.5 sene önce duşuk yapmıştım korkularım var dr gitmem gerek yarını iple cekiyorum valla:CüvCüv:

slm kızlar tes yaptım 2 kez pozitif cıktı kan testi yaptırdım bendeki şans dr toplatıdaydı sonuca bakamadı yarın beli olucak 6 gün geçti nete hesapladıgıma göre 5 hafta 1 günlük ALLAHIM inş hamileyimdir ama kızlar bişeyde sorucam kasıklarımda arada sancı oluyor sizce ne 1.5 sene önce duşuk yapmıştım korkularım var dr gitmem gerek yarını iple cekiyorum valla:CüvCüv:

oncelikle tebrikler.. allah tamamina erdirsin insallah
bizim evde yaptigimiz o testlerin yanilma payi zaten gebelik basladigi halde (-) negatif sonuc vermesi oluyo, eger sizin yaptiginiz testte (+) cikmissa endiseye gerek yoktur sonuc (+) dir. hamile olsaniz bile bi kac ay adet sancilari gibi sanci olabiliyor.

sağolun kızlar allah razı olsun :)) yanlız bırakmadığınız için çok tşk........

X