Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..ben 28 günde bir adet görüyorum.bu ayki adetim 2 gün gecikti..tam asdetimin 15. gününde tam bi koruma olmadan eşimle ilişki yaşamıştık yani tam tehlikeli gün..sağ kasıkta ve göğsümde çok ağrı var.kanda testte yaptıramıyorum..bulunduğum yerdeki hastanede yok..adetimin geciktiği ilk gün medi smart erken gebelik testi aldım sonuç negatif..acaba bu testin yanılma payı varmıdır?ben hamilemiyim? idrar testimi ne zman yapmalıyım..çok merak ediyorum yardım ederseniz çok sevinirim kızlar.....
canımmm çok sevindimmm süper bi haber buuu ben de merak ediyodum ummahan bu ay naptı acaba diyeeee Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip ....
amin canlarım sağolun hepinizde iyiki varsınız allah razı olsun hepinizden işallah tez zamanda anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım meleklerinize kavuşursunuz (aminnnnnnnn)..
Ummahan_d canım çok tebrik ederim, uzun zamandır topiğe gelmiyordum, bugun farkettim senin açtığın konuyu, bende mart annelerindeyim, hayırlısı olsun hepimiz için, sağlıcakla kucağına almayı nasip Rabbim.