bende anne olacam..hamileyim

ummahan_d

miniqim kübra'm kollarmda
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
3.824
2
mrb hamileyim ve çok mutluyum kızlar................. opuyorumnanaktan delikafadulden hihoyyyt :emir_bebek: :CüvCüv:

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

mrb hamileyim ve çok mutluyum kızlar................. opuyorumnanaktan delikafadulden hihoyyyt :emir_bebek: :CüvCüv:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
ay burdan ilk tebrik eden ben olcam sanırsam çok sevindim canımcım erken hamilelik belirtilerinin demirbaşlarından biri daha hamileeeee ay süper yaaaaaaaaaaa!!! alkisalkisalkis:içelim::teytey:a.s.
Allah çarçabuk o büyük günün gelmesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh!!! çok çokkkk sevindim
:1hug:a.s.
:nazar::nazar::CüvCüv::nazar::nazar:

amin kızlar sağolun işallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım meleqimiiiiiii allah tüm isteyenlere versinnn

Aaaaaaaaaaaaaaa Ümmühancım seni tanıyorum hatta topiğmize gelmştn
Canım benm Rabbim mübarek günlerde dualarını kabul etti demek bak
Şimdi sabretme sırası bizlerde
Allah kucağına almayıda nasip etsn inş.
Çokkkkkkkkk sevnm ben bu arada ya delikafadulden

tebrik ederim canın. mesajlarını sürekli takipe diyordum uzun zamandır. gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve bize de nasip etsin inşallah. en son ay neler yaptın ayrıntılı anlatırsan sevinirim.

Ummuhancım canım çok sevindim inan gözün aydın güzelim....sende uzun zamandır bekliyordun sanırım...çok sohbet edemedik amaa...senin açtığın topiğe takılıyorum....inşallah bizde senin ardından seviniriz hayırlı olsun tekrar tebrikler

ümmühan seni tanımıyorum canım ama inan çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına. sevgiler... :nazar:

tEBRİKK EDERİM canımm çok sevindimmmm haberinii okuyuncA.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşallahhhh:Saruboceq::dance:

amin canlarım sağolunn işallah sizde kavuşursunuz meleklerinize..
bu ay ne yaptın demiş arkadaşın biri ne yaptım ne zaman canımız isterse o zaman ilişki yaşadık takmadım umursamadım umutsuzdum zaten sadece dua ediyorduk allah dualarımızı kabul etti sonunda stres yapmayın kızlar en büyük etken stres..

belirtilerime gelince ; her zaman reglm gelmeden 2 gün önceden belim karnım ağrırdı bu ay o ağrıların hiçbirini yaşamadım yüzümde sivilceler çoğalırdı bu ay o kadar olmadı göğüslerim hassaslaştı ve dolgunlaştılar acıyorlar haliyle..gazım oluyor sürekli . aşırı uyku hali var. mide yanması ve baş dönmesi ..
darısı sizlerin başına artık.. hayırlısıyla ...

X