- 12 Temmuz 2022
- 23.520
- 85.930
-
- Konu Sahibi Orangegreysky
Ben ne zaman evden çıksam durum bu aslında. Deseniz ki çok mı kısıtlıyorsun da yokluğunuzu fırsat biliyor, hayır öyle de değil. Evden çıkma sebebim de annem oluyor genelde o yüzden bilemiyorumYani sizin yerinizde olsam eşimin genel tavrı ilgisizse bu olayı sorun ederdim. Genelde ilgiliyse bi seferlik kafasını dağıtmak istedi diye düşünürdüm
Sizinle neden gelmiyor destek içinBen ne zaman evden çıksam durum bu aslında. Deseniz ki çok mı kısıtlıyorsun da yokluğunuzu fırsat biliyor, hayır öyle de değil. Evden çıkma sebebim de annem oluyor genelde o yüzden bilemiyorum
Yani zaten birkaç gün sonra döneceğim eve. Annem öyle karışan bi kadın da değildir ben döndüğümde yani annemin durumu netleştiğinde gidebilirdi diye düşünüyorum ben deKaralar baglamasi gerekmiyor ama alemlere akmasi da gerekmiyor. Bencil degilsiniz. Annenize sifalar dilerim.
Hem işe gidiyor hem okula. Zaten buradan eve döneceğimiz için ben de gel demedim açıkçası teklif etmiştiSizinle neden gelmiyor destek için
Yani zaten birkaç gün sonra döneceğim eve. Annem öyle karışan bi kadın da değildir ben döndüğümde yani annemin durumu netleştiğinde gidebilirdi diye düşünüyorum ben de
Valla ilki için biraz geçbencillik değil , hassas davranıyorsunuz. szi hassas bi insanınız aynı durumu karşıdan bekliyorsunuz. günümüz koşulları gereği insanlar üzüzntü dert tasa istemiyor. çünkü kendi derdi stresi yeterince var . bence eşinize hiç birşey söyleeyin kayınvalidenize bakacam diye kendiniz paralamayın .
Yine de bi şey demedim en başta bu arada. Çok içmicem çok da geç kalmıcam dedi iyi dedim. Sonra kalktım trendeyim dedi. Tren yavaş gidiyor dedi ne alakaysa. Eve 20 dk kaldı dediği yerde çoktan evde olması gerekiyordu. Yani aslında kalkmamıştı kalktım dediği zaman (bence) gülerek niye yalan söylüyorsun olabilir muhabbet sarmıştır dedim diye vay efendim öyle de böyle de kısıtlanmış da tasmalanmış da. AmaaaanSorun gitmesi degil, sorun siz bu durumda uzgunken arkadasi canim cekti deyince ya bu seferlik beni affet, benim cok tadim yok baska sefer diyememesi. Sorun uzuntunuze saygi gostermemesi. Yasadiginiz surecler hic kolay seyler degil ve bunu en iyi bilen en yakinlarimizdir yani esimiz, ailemiz. Yemeden icmeden kesilsin, ben mutsuzum o da mutsuz olsun demiyorsunuz ama es olurken hepimiz iyi gunde kotu gunde diyerek evlendik. Benim kotu gun anlayisimda bu yapilanlar kirici olurdu.
Yine de bi şey demedim en başta bu arada. Çok içmicem çok da geç kalmıcam dedi iyi dedim. Sonra kalktım trendeyim dedi. Tren yavaş gidiyor dedi ne alakaysa. Eve 20 dk kaldı dediği yerde çoktan evde olması gerekiyordu. Yani aslında kalkmamıştı kalktım dediği zaman (bence) gülerek niye yalan söylüyorsun olabilir muhabbet sarmıştır dedim diye vay efendim öyle de böyle de kısıtlanmış da tasmalanmış da. Amaaaan
Yok öyle dolmam ben ya, çok teşekkürler fikirleriniz için.Valla sizi doldurmak istemem cunku zaten yeterince zor bir donmden geciyorsunuz ama sizin bir sey demenize bile gerek kalmadan keske hic gitmeseydi. Cok icmek istediyse oturup evinde de icebilirdi. Siz anneniz bu durumdayken kayinvalideniz icin de izin almayi dusunurken keske esiniz de biraz anlayisli olmayi deneseydi. Olan olmus artik degistiremezsiniz onun icin bir de buna caninizi sıkmayın derim.
Yani aynen ben de hani otursun evde ağlasın istemiyorum ama ne bileyim sarhoş da olmayıversinEmpati kurdum, annemin canı icin endiselenirken esimin raki icmeye gitmesine bozulurdum. Benimle esit derecede uzulmesini bekleyemem ama canim yanarken eglenebilmesi beni kirardi. Dusuncem dogru olmayabilir tabi
kaynananla ilişkin farklı duruma evrilmiş, kaynanann için gideceksin gideceksende artık .Yani aynen ben de hani otursun evde ağlasın istemiyorum ama ne bileyim sarhoş da olmayıversin
Aslında kısıtlamıyorum ama zamanında öyle bi evreden geçmiştik. Yani şu an söylesem utançtan öleceğim kıskançlıklar kısıtlamalar yapmıştım, yapmıştık. Üzerinden çok sular akmış olsa da onları kendi içinde sürdürüyor ve sanki şimdi kısıtlamışım gibi davranıyorMerhaba,
öncelikle annenize çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
benim sizin konunuzda gördüğüm şey sanırım eşinizi biraz fazla sıkıyorsunuz. lütfen yanlış anlamayın hepimizin karakteri farklı, kimimiz daha rahat kimimiz daha kıskanç vs. ama eşinizin konuşmaları bile atmış olması neredeyse izin istemesi bana tuhaf geldi açıkçası
sanırım eşiniz sizin tarafınızdan fazla kıstlandığını hissediyor. biraz da sarhoş olunca siz ona takılsanız bile tasma da tak vs diye başlamış rakının da etkisiyle :)
ben olsaydım oturur konuşurdum ve sonrasında daha serbest kalırdım. bence çiftlerin özgür alanlarının olması gerekiyor, siz ne kadar kısıtlar ve baskı yaparsanız karşıdaki o kadar kaçmak isteyecektir.
naçizane tavsiyeler, iyi günler