• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bencil komşu.....ve bu komşu için kalbimi kıran eşim....

bizimde iki yan komşumuzda köpek var insan korkuyor. tek katlı ev çıkıyor tepesine ta ucuna oradan bakıyor benim evde 1. kat bende cam siliyrodum bir baktım ödüm koptu allahtan yere düşmedim. eşimde kızıyor bu duruma ama bişey yapamayız ki adamın kendi evi. ama siz kiracısınız onlarda kiracı birbirinize uyum sağlayarak oturmanız gerek.

bizimde iki yan komşumuzda köpek var insan korkuyor. tek katlı ev çıkıyor tepesine ta ucuna oradan bakıyor benim evde 1. kat bende cam siliyrodum bir baktım ödüm koptu allahtan yere düşmedim. eşimde kızıyor bu duruma ama bişey yapamayız ki adamın kendi evi. ama siz kiracısınız onlarda kiracı birbirinize uyum sağlayarak oturmanız gerek.

ya köpek kendi evlerinde olsa karışmam ama bahçede ve işin kötüsü apartman kapısının hemen önünde orda yatıyor orda yemek yiyor.1 hafta oldu geleli ilk 2 gün apartmanın içinde baktılar sonra yıkarken bit olduğunu farkedince hemen apartman kapısının önüne yer yaptı ya arka bahçede eski bi köpek kulubesi var çak oraya kazığı bağla dursun o zaman bende sesimi çıkarmazdım yavru derken 4 aylık falan çokta minnacık değil.

iyide o zaman ne yapalım evimden dışarı çıkamıyorum eşimle aram açıldı psikolojim huzurum bozuldu korkmak nedir bilirmisin vardır elbet şu dünyada korktuğun birşey onla devamlı karşı karşıya kaldığını düşün beni işte o zaman anlarsın.
köpek hakkı köpek hakkı diyorsunuzda insan hakkı komşuluk hakkı ne olcak kimin hakkı var benim özgürlüğümü kısıtlamaya.
yapacak birşey yok kendi ruh sağlığım için bu hayvan burdan gitmeli yada zincire vurulmalı.

Bence oradan taşının çünkü köpek sorunu halledilse bile yine sizi sinir etmek için yeni bişey bulacaklardır.

inanki taşınmayı çok istiyorum eşime dünde söyledim sen bilmem ne ol git dedi ben burdan gitmem ben burayı seviyorum rahatsız olan gitsin dedi.
bugün annemlere davetliyiz bi yandan diyorum kovuldum annemlerdemi kalsam dönmesem diğer yandanda belli etmesemmi diyorum.
aslında bunun altında başka birşey yatıyor ben öyle seziyorum.
söylermisin beni adam yerine koymuyorlar 3 defa söyledim ama seni dinlerler o köpeği bağlasınlar korkuyorum dedim eşime yemediğim küfür çirkin söz kalmadı hatta o kadar sinirlendiki nerdeyse beni dövecekti o duruma geldi.

esınızın tutumu gercekten cok cırkın .nasıl boyle kufur ederek sızı sucluyabılır kı ,esınızın sıze saygısı yokkı komsunuzun olsun .komsunuzda baktıkı sesınız cıkmıyor koruyan kollayanız da yok sızı sınır etmek ıcın elınden gelenı ıstedıgı sekılde yapıyor .cok saygısızlık ya apartman kendıne aıtmıs gıbı dıledıgınce yasamak ne demek terbıyesz ınsanlar .bızım apartman da yabancı yoktur,yanı abımler hepımız aynı apartmandayız ust uste oturuyoruz .dıledıgımız sekılde ses gurultu cıkarmakda ozgur de olsak bu ozgurlugu kullanamıyoruz .yan bıtısıkdekı komsuları dusunerek.yegenlerım apartmanın ıcınde cok ses cıkardıklarında babam kovalar valla kolu komsu sızımı dınlıyecek dıe:1: sonucda apartmanda kıracıda olmamasına ragmen boyle tutumlarımız vardır yan komsular rahatsız olmasın dıye dıledıgımzce ses cıkaramayız .komsunuz kıracı olmasına ragmen bu rahatlıgı gercekten terbıyeszlık .ne demek bır baska ınsanları rahatsız etmek .esınızın sızı koruyup kollaması lazım .gıtsın kavga etsın demıyorum ama sızı savunmalı,hem o ne bılecek gun boyu ısde kolu komsu ne yapıyor sız goruyorsunuz durduk yerde yalan soylemıyorsunuz ya .bunun komsuyla anlasamamakla ne ılgısı var .sıkayet etme konusuna gelınce ,cnm kendı basına sıkayet etme derım ,daha sız komsunuzdan esınıze yakınınca ,esınız kıyametı koparıyorsa ,sıkayet olayını fılan duyarsa o adamdan cekecegınız var demektır bu .sız esınızı ıkna etmeye bakın.

kızlar dün dedim ya annemlere davetliydik malum çok yağış vardı babam geldi bizi aldı zaten aramız çok yakın neyse tam kapıdan çıkcam eşim benden biraz önde bi baktım köpek kafasını eğmiş alttan alttan bana bakıyor ben çıkamıyorum dedim eşime eşimde geldi tamam hadi çık diyor işte köpeği oyalıyor köpeğin sahibide camda ayyyy köpektenmi korkuyor çık çık birşey yapmaz ve bi kahkaha yeri gögü inletti o kadar sinirlendimki dalga gecmesiyle burası hayvanat bahçesi değil zaten apartmanda yeterince hayvan var dedim aslında hiç hoş bi söz söylemedim biliyorum ama bile bile dalga gecip gülmesi çileden çıkardı beni
camı perdeyi kapattı girdi içeri babamda ne oluyor falan dedi böyle böyle dedim az gitmiştik arabayı durdurdu gitti köpeği aldı bagaja attı bizim burası çok geniş alan beylikdüzünde oturuyorum bilen bilir çok güzel bi yere koydu açlık vs çekmeyeceği bi yere annem telaşlanmış çünkü ezan okunduktan bi 15 dk sonra falan eve girdik köpeğe uygun bi yer bulmak için.
dedim babam köpeğe birşey olmaz dimi eşim dedi o birine takılır gider babamda dediki kendini kurtarmış o 4 5 aylık köpek bakar başının çaresine merak etme dedi sokak köpeği zaten bağlasan durmaz dedi.
tabi köpeğin sahibi bunları hiç görmedi halen farkına varmadı galiba yoksa direk bana çıkar gelirdi sen ne yaptın köpeğime diye bakalım nerde patlak verecek.
ablamda dediki senden şüphelenecek belediyeyi aradı şikayet etti onlarda geldi aldılar diye düşüncek dedi banane dedim umrumda değil dedim ama işte inat yapcak belki 3 5 tane kedi yada köpek beslemeye başlıcak dedi.hayret ettim eşimde dediki ben o köpeği zaten götürcektim daha kapıdan girer girmez uykusuz yorgun ve oruçluyum o köpeği niye götürmedin götür sinirlenincede ağzıma geleni saydım durmadan o köpek gitsin gitsin gitsin!!!
ama şimdi inada binerse ben kadın diye muhattab olmak istemiyordum karşıma erkek diye alabileceğim bi kocasıda yok onlarda erkekler birşeye karışmıyorlar kaç kere dediler sana bi sorun olunca bizimle hallet bizde erkek karışmaz diye dedim eşime tamam bundan sonra hallederim yetti artık huzurumu kaçırdılar bundan sonra yapacağımı bilirim ben dedi yinede sen saygılı olda eğer inatlaşırsa doğru polise giderim babamın tanıdığı çok polis var beylikdüzünde birinden biri bana yardım eder dedim.
yani bakarmısınız olayı nereye getirdi komşu dediğim insan ya kibarca ben korkuyorum ama gştmesin arkada kulube var oraya bağlayabilirmisin dedim hayır mecbursun bağlamıcam gel sev alış sevemem alışmakta mecburiyetinde değilim dedim o zaman ısırır seni umrumda bile olmaz bu köpeği çekeceksin dedi ve bu kadar çirkinleştirdi şu ufacık olayı halbuki bağlasaydı bunların hiçbiri olmazdı.

Back
X