• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bencil komşu.....ve bu komşu için kalbimi kıran eşim....

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar çok sinirliyim ne yapacağımı bilemiyorum inş bi akıl verirsiniz bana.
oturduğum yer bahçe içinde bi apartman 3 aileyiz diğer katlar ve hepimiz kiracıyız alt katımda oturan komşularım akraba anne kız o şekilde oturuyorlar.
haliyle kalabalıklar çok gürültüleri var bebek çok sabah uyuyup akşam oturan tipte insanlar ama kalabalıklar diye anlayışla karşılıyorum fakat ben bi tak sesi çıkarayım hemen kapımdalar.
o kadar bencillerki dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar bahçede meyve ağaçları var kendi kendilerine toplayıp yiyorlar daha çağlayken tavuk getiriyor kedi köpek besliyorlar ve kedi köpeğe karşıda inanılmaz fobim var bunu bildikleri halde inadıma yapıyorlar.
2 gün önce uyuz bi yavru köpek getirmişler şimdi salık bi şekilde bahçede dolaşıyor ya tamam getirsinler herşey benim istediğim gibide olmaz ama bağlasınlar rahatsız olduğumu biliyorlar.
apartmanda doğalgaz olmasına rağmen soba yakıyorlar neyse olabilir ama bahçeye tahtaları yığıp bırakıyorlar hemde direk kapının yan tarafına girerken çıkarken ödüm patlıyor kedi fare fırlayacak diye.
eşime her defasında söylüyorum ben rahatsız olduğumu söyledikçe inatlaşıyorlar yaşım küçük olduğu için saygı duymuyorlar ama sen burda hepsinden büyüksün ve erkeksin ( bu arada en alt komşumun eşi arada bi geliyor diğerininde eşi eşimden küçük yani anlayacağınız kadınlar bu bencilliği yapan)git onlara söyle rahatsız olduğumuzu tamam köpek baksınlar ama onu bağlasınlar arka bahcede kulube var oraya bağlasınlar biraz beni savun allah için dedim çok çekiniksin onlar istediğini yapıyorlar biz birşey demiyoruz ama biz en ufacık birşey yaptığımızda küfür yiyoruz korkma bu kadar dedim.
bana eşimin cevabı şu oldu lanet olsun senin gibi kadına seni aldığım güne bi komşuyla gecinemiyorsun napıyor sana bu insanlar.......
tamam dedim çekildim şimdi ben belediyeye gidip şikayetce buluncam ama adımın verilmesini istemiyorum yoksa beni linç ederler eşimde öylece bakar bunu nasıl yapabilirim.

kızlar çok sinirliyim ne yapacağımı bilemiyorum inş bi akıl verirsiniz bana.
oturduğum yer bahçe içinde bi apartman 3 aileyiz diğer katlar ve hepimiz kiracıyız alt katımda oturan komşularım akraba anne kız o şekilde oturuyorlar.
haliyle kalabalıklar çok gürültüleri var bebek çok sabah uyuyup akşam oturan tipte insanlar ama kalabalıklar diye anlayışla karşılıyorum fakat ben bi tak sesi çıkarayım hemen kapımdalar.
o kadar bencillerki dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar bahçede meyve ağaçları var kendi kendilerine toplayıp yiyorlar daha çağlayken tavuk getiriyor kedi köpek besliyorlar ve kedi köpeğe karşıda inanılmaz fobim var bunu bildikleri halde inadıma yapıyorlar.
2 gün önce uyuz bi yavru köpek getirmişler şimdi salık bi şekilde bahçede dolaşıyor ya tamam getirsinler herşey benim istediğim gibide olmaz ama bağlasınlar rahatsız olduğumu biliyorlar.
apartmanda doğalgaz olmasına rağmen soba yakıyorlar neyse olabilir ama bahçeye tahtaları yığıp bırakıyorlar hemde direk kapının yan tarafına girerken çıkarken ödüm patlıyor kedi fare fırlayacak diye.
eşime her defasında söylüyorum ben rahatsız olduğumu söyledikçe inatlaşıyorlar yaşım küçük olduğu için saygı duymuyorlar ama sen burda hepsinden büyüksün ve erkeksin ( bu arada en alt komşumun eşi arada bi geliyor diğerininde eşi eşimden küçük yani anlayacağınız kadınlar bu bencilliği yapan)git onlara söyle rahatsız olduğumuzu tamam köpek baksınlar ama onu bağlasınlar arka bahcede kulube var oraya bağlasınlar biraz beni savun allah için dedim çok çekiniksin onlar istediğini yapıyorlar biz birşey demiyoruz ama biz en ufacık birşey yaptığımızda küfür yiyoruz korkma bu kadar dedim.
bana eşimin cevabı şu oldu lanet olsun senin gibi kadına seni aldığım güne bi komşuyla gecinemiyorsun napıyor sana bu insanlar.......
tamam dedim çekildim şimdi ben belediyeye gidip şikayetce buluncam ama adımın verilmesini istemiyorum yoksa beni linç ederler eşimde öylece bakar bunu nasıl yapabilirim.

basina is alirsin gizli gidip sikayet etme, hatta hic sikayet etme sonucta onlar

esinde bi tuhaf seni aldigim güne lanet olsun filan demeler, en iyisi esini iyilikle ordan tasinmaya ikna et.

bide küfürlü insanlar filan uzak durun, esini kiskirtma onunda basi derde girmesin

tasinin:10:

Son düzenleme:
artık suistimal boyutuna geldiyse bence de şikayet et ama isim vermeden yan apartmanda oturuyoruz çocuklarımız korkuyor köpeklerini bağlamıyorlar falan de bence.ve sabit hattan arama özel numaradan ya da ankesörden ara çünkü çıkıyo numaralar.
allah yardımcın olsun.

Benim kaldıgım yurtta hatta yan odamda da bencil insanlar vardı..
İkinci ögretimlerdi bense normal ögretim bütün gece kakara kikiri yapıyorlardı..
Yalnız biz gündüz biraz sesli konussak, hemen kapıda soluk alıyorlardı! Saat 12, 1 o saatte de normal ses tonuyla konusmuycam da ne zaman konusucam!
:53:
Kapı kapatısımıza kadar uyarı alıyorduk düsünün bu kadar kıldan tüyden rahatsız olan insanlar, hic birseye dikkat etmiyordu birde üstelik...
Yani yasayan daha iyi bilir cok zor..
:50:
Hele esine ne demeli? Söyledigi söz cok agır ve cok cirkin..

Son düzenleme:
ne var canım git şikayet et kim kimi linc edebilir ki??
hiç kimseden korkma
eşinde şimdiden böleysee komsu için kalbini kırıyorsa işin cok zor ALLAH yardımcın olsun

Canim ya ne seni tanirim, nede esini, ama yinede esine hak verdim nedense...

Kücük, yavru köpek, bagli olsa ne olur, bagli olmazsa ne olur. Onlar cok tatli olur teyzesi, bir gün in asagiya köpeginizi sevmeye geldim de, al kucagina dünyalar senin olur inan bana.
ikincisi isteyen odun yakar isteyen gaz, bu kadarda fantaziler kurma canim ya, yok fare yok kedi firlayacak odunlarin arasinda.
Neden firlasinki?
Sen hicmi hayvan sevmedin hayatinda?
Niye bu kadar korkuyorsunki? Inan bana onlar insanlardan daha zararsiz.
Bence esin cok hakli, bende olsam tahammül edemezdim sana, ki okurken afakanlar basti beni....:14:
Sadece gece yarilari ses yapmalarini uyarirdim, ona bende gelemem.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim eşim şimdi gönlümü almaya çalışıyor ama çok kırıldım öyle insanlar için beni kırdığına şaşırdım hatta.
artık başa gelen çekilir hesabı kendi kendime birşeyler yapcam ama şunuda düşünüyorum belediyeye gidip şikayet etsem ya bana derlerse bahçedeki sahipli köpeğe karışmıyoruz o zaman ne yapcam...
komşumla 2 gündür konuşuyorum bağla şu köpeği diyorum ayyy daha çok küçük ne varki korkacak diyor offf nedir bu bencillik ya.

Kücük, yavru köpek, bagli olsa ne olur, bagli olmazsa ne olur. Onlar cok tatli olur teyzesi, bir gün in asagiya köpeginizi sevmeye geldim de, al kucagina dünyalar senin olur inan bana.
ikincisi isteyen odun yakar isteyen gaz, bu kadarda fantaziler kurma canim ya, yok fare yok kedi firlayacak odunlarin arasinda.
Neden firlasinki?
Bence esin cok hakli, bende olsam tahammül edemezdim sana, ki okurken afakanlar basti beni....:14:

canım haklısın küçücük bi köpek sonuçta ama ben yılışan hayvandan korkuyorum ayrıca kedi köpek tüyüne alerjim var vucudum isilik doluyor hadi neyse geçtim onu ben beslemesinler demiyorum ama sahip çıksınlar hayvan beslemekte insan yavrusu gibi özen ister.
gelelim odunlara tabiki isteyen istediğini yakar ona lafım yok ama o tahtalar 1 sene boyunca öyle durunca farelere yuva oluyor şuana kadar 3 tane fare öldürdüler ve ev sahibi kızınca topladılar.
apartmanın kapısını hiç kapatmıyorlar ya o fareler apartmana girselerdi ve ben karşılaşsaydım hayvanları çok seviyorum ama uzaktan bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı.
ben komşuma karşı bencil olmak istemiyorum isteyen istediğini yapabilir ama apartman hayatı denen birşeyde var bana karşı hep ne var ne olcak aman birşey olmaz sözleri hiçte hoş değil bu kadarmı insan yerine konmuyorum onu anlayamadım.
ve bunun içinde eşimden ufak bi yardım istedim hepsi bu.

Neden firlasinki?

canım haklısın küçücük bi köpek sonuçta ama ben yılışan hayvandan korkuyorum ayrıca kedi köpek tüyüne alerjim var vucudum isilik doluyor hadi neyse geçtim onu ben beslemesinler demiyorum ama sahip çıksınlar hayvan beslemekte insan yavrusu gibi özen ister.
gelelim odunlara tabiki isteyen istediğini yakar ona lafım yok ama o tahtalar 1 sene boyunca öyle durunca farelere yuva oluyor şuana kadar 3 tane fare öldürdüler ve ev sahibi kızınca topladılar.
apartmanın kapısını hiç kapatmıyorlar ya o fareler apartmana girselerdi ve ben karşılaşsaydım hayvanları çok seviyorum ama uzaktan bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı.
ben komşuma karşı bencil olmak istemiyorum isteyen istediğini yapabilir ama apartman hayatı denen birşeyde var bana karşı hep ne var ne olcak aman birşey olmaz sözleri hiçte hoş değil bu kadarmı insan yerine konmuyorum onu anlayamadım.

Eşinin söylediği çok çirkin ama bence haklı...

canım eşim şunun içinmi haklı apartman kapısının kilidini bozdular eşime küfürler saydılar sanki eşim bozmuş gibi üstüne attılar gecen sene internet kabloları kopmuş eşimin üstüne attılar ve küfür ettiler hemde öyle böyle değil ben bu apartmanda hiç kimse yokken tek başımada oturdum bahçeye meyve ağaçları diktik helali hoş olsun yesinler ama şeftali ağacımı kırıp arka bahçeye ektiği fasulyelere kazık yaptı neden yaptın dediğimde zaten güzel şeftali vermiyordu dedi ben oraya onun yerine incir ağacı dikcem dedi.
şimdi ben böyle bi insan içinmi hakettim bu sözleri.
eşimi kışkırtmadım sadece ben söyledim ilgilenmiyorlar birde sen söylermisin dedim hayır söylemem dedi ama lütfen beni savun onlara karşı dediğimde bu lafları yedim.

Son düzenleme:
feci derece hayvanseverim ama haklı buldum seni.insanlara saygı göstermek zorundalar bu konuda,sevgi farklı bişey,yanında yakınında istemeyenler hayvanları,haksız olamaz.

başkalarının haklarının başladığı noktada özgürlükler son bulur.apartman hayatına uygun davranışlar değil bunlar..eşinde çok hata yapmış dış kapının mandalları için söylediği laflar hoş değil..ayrıca sevmeye bilirsin korkabilirsin buda çok doğal cnm... anlamadığım eşine okadar laf saymışlar kfür etmişler hala neden onlara karşı bu tutum ??

Arkadaşım sonuna kadar haklısın, nedemek apartmanda köpek beslemek,yasak, tahta koymak da ne, dağdan mı inme bunlar:47: eşine de zaten sinir oldum:47: senin yerinde olsam diğer kiracılarla bir olur şikayet ederdim, onlar yanaşmıyorsa kendim şikayet ederdim, gürültünün de alasını yapardım, böyle insanlara kibar davrandıkça tepene çıkarlar, üst komşum, yaşlı teyze sürekli camının dışındaki saksılara su döker , benim pencereler iptal susutum sustum baktım olmadı, bana bak teyze bidaha su dökersen karışmam, izmaritlerine de sahip çık bu ne yaa çöplüğe dönüyo balkonum, dedim özür diledi, bidaha yapsında göreyim. canına okurum:47:

sonunda belediyeyi arayıp şikayet ettim kızlar belediyedeki kişi o kadar anlayışlıydıki eşimin bu yaptıklarına çok kırıldım.
dün gelmediler ama inş bugün gelip köpeği alırlar ben zaten merhaba merhaba komşuluk yapmıyorum ama burda 3 hane olduğumuz için insan selam vermeden gecemiyor bi köpek için selamıda keserlerse de kessinler.
köpekten korkan insanlar beni çok iyi anlar yavruda olsa büyükte olsa köpek köpek işte önüne gecemiyorum kediden ve köpekten çok korkuyorum.
ve dün akşam belediyeyi aradığım için eşim ağzına geleni saydı ve bana inat köpekle oynuyor komşularla muhabbetler içinde.
yani anlayacağınız eşime karşı biraz soğuk durumdayım inanın yanına yaklaşmak istemiyorum oruçluyum ve eşimde oruçlu ağzıyla bana saymadığını bırakmadı sağol karnım doydu dedim odama çekildim bugün annemlere davetliyiz yalandan aramız çok iyi gibi davrancam ama ben haklı olarak bi özür bekliyorum.

Madem kiracısınız asıl şikayetinizi ev sahibine yapın. Ama eşinizle birlikte.

Belediyeye de söylemeniz iyi olmuş ama sanıyorum yaptırımları yetersiz kalacaktır.

Eşiniz belki size inat olarak değilde,onlarla kötü olmamak adına böyle davranıyordur.

Ama tabi yinede sizin rahatsızlığınıza ağzına geleni söylemesinin makul bir açıklaması yok,olamaz...

sonunda belediyeyi arayıp şikayet ettim kızlar belediyedeki kişi o kadar anlayışlıydıki eşimin bu yaptıklarına çok kırıldım.
dün gelmediler ama inş bugün gelip köpeği alırlar ben zaten merhaba merhaba komşuluk yapmıyorum ama burda 3 hane olduğumuz için insan selam vermeden gecemiyor bi köpek için selamıda keserlerse de kessinler.
köpekten korkan insanlar beni çok iyi anlar yavruda olsa büyükte olsa köpek köpek işte önüne gecemiyorum kediden ve köpekten çok korkuyorum.
ve dün akşam belediyeyi aradığım için eşim ağzına geleni saydı ve bana inat köpekle oynuyor komşularla muhabbetler içinde.
yani anlayacağınız eşime karşı biraz soğuk durumdayım inanın yanına yaklaşmak istemiyorum oruçluyum ve eşimde oruçlu ağzıyla bana saymadığını bırakmadı sağol karnım doydu dedim odama çekildim bugün annemlere davetliyiz yalandan aramız çok iyi gibi davrancam ama ben haklı olarak bi özür bekliyorum.

köpeği belediye alıp sonra öldürürse çok mu mutlu huzurlu olacaksınız. yazık değil mi evinden yuvasından uzaklaştırıyorsunuz minnacık hayvanı. komşularınıza yada eşinize kızıp hıncınızı zavallaıdan almayın.

köpeği belediye alıp sonra öldürürse çok mu mutlu huzurlu olacaksınız. yazık değil mi evinden yuvasından uzaklaştırıyorsunuz minnacık hayvanı. komşularınıza yada eşinize kızıp hıncınızı zavallaıdan almayın.

Siz konuyu doğru okuduğunuza emin misiniz?

ben köpek düşmanı değilim köpeği alın öldüründe demiyorum ayrıca belediye öldürmüyor barınaga götürüyor peki ben insan olarak bi köpekten dahamı değersizim ben ekmek almaya çıkamayacak duruma geldim sorun yavru olması sevimli olması değil sorun benim o köpekten korkuyor olmam ve komşumunda bundan zevk alması böyle bi komşu içinde kalbimi kıran eşim.
kimseye kızgın veya hırslı değilim kimsenin köpeğini sevmek zorundada değilim aprtmanda komşular birbirinin özgürlüğünü kısıtlayamaz bunun içinde elimden geleni yapacağım.

Madem kiracısınız asıl şikayetinizi ev sahibine yapın. Ama eşinizle birlikte.

Belediyeye de söylemeniz iyi olmuş ama sanıyorum yaptırımları yetersiz kalacaktır.

Eşiniz belki size inat olarak değilde,onlarla kötü olmamak adına böyle davranıyordur.

Ama tabi yinede sizin rahatsızlığınıza ağzına geleni söylemesinin makul bir açıklaması yok,olamaz...

canım ev sahibine söylesemde birşey değişmeyecek çünkü eşim arkamdan gerek yok ya dursun köpek iyidir diyecek ve ev sahibide beni dinlemeyecek.
belediyeye söyledim amacım ya alsınlar köpeği burdan yada bağlatsınlar böyle salık olmazki
eşim onlarla kötü olmasın bende kimseyle kötü olmak istemiyorum ama en azından şunu diyebilirdi benim eşim korkuyor o köpeği bağlarsanız kimsenin huzuru kaçmaz ben sadece eşimden bunu istedim.
ama o ağzına geleni saydı demekki eşimin gözünde köpekten daha değersizmişim.

Back
X