Bencil erkek

ezgigizem_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
191
-4
1
21
Güvenmiyorsan hayatımdan çık deyip güvenmem için doğru davranmayan erkeğin amacı nedir? Hak ettiğim değeri alamıyorum sonra da güvenmediğimi söyleyince hayatımdan çik gibi mantıkta takılıyor amaç ne

Çık diyorsa çıkın, neyi ne amaçla söylediğiyle ilgilenmeyin... çık diyorsa arkanıza bile bakmayın! güven alınan değil verilen bi değer demek ki güven vermemiş... hayatı bi kere yasıyoruz .Kimsenin kaprisini tatavasını çekmeye değmez...

Dediğini yap ve sonsuza kadar hayatından çıkar şu saatten sonra hiçbir kadının bir dakikasını ziyan etmesini istemiyorum. Açık yazayım mi dötü kalkmış yol ver

Dediğini yap ve sonsuza kadar hayatından çıkar şu saatten sonra hiçbir kadının bir dakikasını ziyan etmesini istemiyorum. Açık yazayım mi dötü kalkmış yol ver
Dedim zaten bir yerlerin kalktı senin diye. Sonrada engelledım. 1 gece önce olmaz bizden diye kararlaştırıyoruz sabahına yüzsüz gibi yazıyor.

Çik diyorsa çıkın daha ne diyebilir bir insan.Kendi değerinizi kendiniz düşünüyorsunuz.Sonra da değer görmüyorum diyorsunuz.

Dedim zaten güvenmeyen biriyle olmam deyip güven vermeyen birisin dedim. Bencilsin vs dedim. En sonunda da aşağıladım. Ben aşık olduğum adama bile gururluydum sen bir hiçsin dedim aşırı sinirlendim artık. Engel attım sonra biliyorum ki yazacak çünkü. Akşamına bitti diyoruz sabahına günaydın yazıyor psikoloji mi bozuk dalga mı anlamıyom

Çik diyorsa çıkın daha ne diyebilir bir insan.Kendi değerinizi kendiniz düşünüyorsunuz.Sonra da değer görmüyorum diyorsunuz.
Beni hayatındna çıkarmak istemiyorum diyor. Sonra bana hak ettiğim değeri vermeyincr ben bitiyorum yazmıyorum. Sabahına yazıyor ruh hastası mı anlamıyorum

Beni hayatındna çıkarmak istemiyorum diyor. Sonra bana hak ettiğim değeri vermeyincr ben bitiyorum yazmıyorum. Sabahına yazıyor ruh hastası mı anlamıyorum
Siz yazmayin istemeyin cevap vermeyin .Böylesi daha zor ne yaparsa yapsın gidemeyeceginiz düşünüyor çünku.Siz hiç bir şey yokmus gibi davrandiginizda o yaptığı seyleri daha çok arttıracak.

Siz yazmayin istemeyin cevap vermeyin .Böylesi daha zor ne yaparsa yapsın gidemeyeceginiz düşünüyor çünku.Siz hiç bir şey yokmus gibi davrandiginizda o yaptığı seyleri daha çok arttıracak.
Direkt engelledim arkadaşlar. Normalde engellemem saygısızlık etmezse kimseyi ama yarın bir şey olmamış gibi yazacak. Bı adamdan kaç kere ayrıldım yazmadım da bu yüzsüz gibi bir şey. Sabahına yazıyor. Benim 1 hatam olmuştu özür diledim bu git deyip sabah yazıyor. Anlamıyoruuuum

Güvenmediğin adamla ilişki yürütüp mantık aramanın amacı ne?

Bazı erkekler cepte tutmayı seviyor. Kafasında kızları bir kategoriye alıyolar. Seninle iyi kız, benden de vazgeçemiyor ona ne zaman yazsam yine konuşuyor zaten diyerek konuşmayı bırakmış şuan yeni av arayışlarında.

Lütfen konumu oku yüz üstü terk edilişimi gör ve asla ödün verme bi erkeğe

Beter olsunlar hadsizler kim ne ara böyle şımarttı bu mahlukları ya

Beter olsunlar hadsizler kim ne ara böyle şımarttı bu mahlukları ya
27 yaşına gelmiş bir erkek var, ayda birkaç kere sevgili değiştiren biri. Bu zamana kadar hiçbir kıza ilk mesajı ben atmadım, her zaman kızlar bana adım attı der. Eskiden erkekler kızların peşinden koşarlardı devir değişti. Seçenekleri çok fazla.

Maalesef kendi elimizle böyle ettik bu ruh hastalarını

Ha bir de kızlar cüzdana bakıyor diye ağlarlar ama günümüz erkekleri genelde borç istiyor. Erkekliğin o güçlü duruşu artık kalmadı prenses olmak istiyorlar

E çık cidden güvenmiyorsan ne yapacaksın sana çık hayatımdan diyen değer vermeyen kişiye yalvaracak değilsin

Ha bir de kızlar cüzdana bakıyor diye ağlarlar ama günümüz erkekleri genelde borç istiyor. Erkekliğin o güçlü duruşu artık kalmadı prenses olmak istiyorlar
Aynen canım ben şuan bu saatte uyuyamıyorum adam yeni beni yüz üstü yaptı annesinin bulduğuna gitti

Engelledim açmicağımı biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…