Bencil ebeveynler..

Bu tercih meselesidir.
Dayatılamaz.
İstenilmedi diye de lanetlenilemez insan.

Az görüşmek tatlı görüşmek tercihimdir.
Kavga ederim alttan duyulsun istemem.
Hem evliliğim için hem o insanların huzuru için.
Evladım mutsuz mu diye huzursuz olurlar falan.

Amaç bedava ev vermek değil hayatımıza burun sokmak ayrıca.
Nerden anladığımı sorarsan düğünümüzü her şeyimizi biz yaptık.
Evime bir iğne bile almadı kendisi.

Dünyaya bu kadar pembe baktığına göre iyi bir kv, kp e denk gelmişsin sen arkadaşım.

Ne hoş..

Bedava ev de istemem, gönlüm nerde isterse orda yaşarım.
Çünkü bu hayat benim!

eşinizin ailesinin üst katında ama ev sizin değil ailenin de değil kira ödeyeceksiniz eşiniz ve siz. bu şartlarda kalır mısın?

Aynen, benm annem de hep cocuklarindan ayri kaldi, sirf bizi dusundugu icin.

5 cocugu da sehir disinda un okudu, sende 2,3 kere gorebildi.

Oteki tatafta bi aile.biliyorum kizlarini okutmadilar baska ile unv.'ye gondermediler, acikogretime gidiyor kiz. Evde ev kizi oldu.durumalri da iyi.

Anne babaya sor kizlarini cooookkkkk seviyorlaaaarrrr.

Hayati mahvoldu kizin.

hep diyorum ya, bugün k.validelerinden yakınan gelinleri 20 yıl sonra görmek isterim.. tıpkısının aynısı olacaklar kendi k.validelerinin

Kv gibi olurum, benim kv iyidir çünkü.
Kp fena benim. Onun gibi de olmam hayatta.
Aman aman..

Büyük konuşmuyorum, kendimden eminim.

Kuzum senin gelinler sana zor dayanır yemek yapmayan Nazlı Niyazli kaynana olursun sen onlar kacarlar ordan,hem bedava evi zor verirsin bence onun yerine 1000 tane bilennzik yaparsın
kız kaynana olmusun yapıcan yemekte evde vericen yaslılık menüm hazır bile 1 tepsi su böregi hazır spairs vercem 1 tepsi sarma sarcam ben güllüoglu baklava bol fıstıklı cocuklar icinde ev yapımı limonata yaaaa

ben böyle düsünceli bi kaynana olcam

Sen beni öldürücen :)

eee tamamda hayata 1 o önde baslarsın neden kendimi zora sokuyum kaynananım evi varsa ogluna almıssa dedimya esin nadir buluncak biri ama benim tercihim olmaz 10 sene ev borcu ödemek tüm isteklerinden vazgecmek cogunluklada böyle yapıp kaynana basına kalır cogunun
cünkü gelinler nasılna bana bisey almadı yapmadı bakmak gitmek zorunda degilim diye düsünür a
ama esi o benim annem der naz niyaz ettirir sende bosa borca girdiginle kalırsın seni tensiz ediyorum tabi

Huzursuz bedava ev sahibi olmaktansa, huzurla borç ödemeyi tercih ederim işte ben.
Çünkü çok muhabbet tez ayrılık getirir.
İnsan kendi kanı ile, canı ile ters düşüp birbirine girebiliyorken
eşinin ailesi ile ne kadar uzun süre tatlı kalabilir?

Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin.
Hasta olduklarında ailelerimize elbette bakacağız.

Ben sadece anayım babayım diye hayatımızı yönetme isteğine katlanamıyorum!

ev vermesi yöneticegi anlamına gelmezki onu bi sekilde bastırırsın normal cocugunun evliliginin bitmesini istemiyosa ses cıkarmaz zaten arızalar haric

ev vermesi yöneticegi anlamına gelmezki onu bi sekilde bastırırsın normal cocugunun evliliginin bitmesini istemiyosa ses cıkarmaz zaten arızalar haric

Sen hangi dünyada nasıl melek insanlarla yaşıyorsun bacım?

Benim kp iğne vermeden hayatımızı yönetmek istiyor.
Ev veren canını ister bence

Hiç de bastıramıyoruz valla duymadan bildiğimizi okumaya çalışıyoruz.
Kavga, huzursuzluk söz konusu devamlı ama işte.

Evliliğimiz bitsin istemez söz de ama memnun da değil bu yürüyüşten.
Dilinden düşürmez bunu. Tıka kulaklarını tıkayabildiğin kadar.

sana zoru düsmüs bacım ama ben onuda adam ederdim esim yanımda oldugu süreve allah kolaylık versin o zaman senin kaynana ne kadar uzak o kadar ii :))

sana zoru düsmüs bacım ama ben onuda adam ederdim esim yanımda oldugu süreve allah kolaylık versin o zaman senin kaynana ne kadar uzak o kadar ii :))

Eşin bir yere kadar yanında oluyor.
Bir yerden sonra duygusala bağlıyor.
Mazeretleri var benim babam sinir hastası değiştiremezsin, görmezden gel, duyma.

Hiç bir şey istemeden kötü gelin oldum ya o ağrıma gidiyor anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…