- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
allah askıan ya keske benimde imkanım olsa bi apartman alıp cocuklarımı sıralı bi sekilde oturtsam ne güzel bi gelecek yapmıslar ayrıca senin esin nadir ailesinin evini istemeyen biri hic kusura bakma yani senin düsüncende bana yanlıs ailesi ev vericek ama ogul istemeyıp kötü olucak buna nankörlük denir baska bisey degil dublesk evde dgeil ama altlı üstülü oturulur
eşinizin ailesinin üst katında ama ev sizin değil ailenin de değil kira ödeyeceksiniz eşiniz ve siz. bu şartlarda kalır mısın?allah askıan ya keske benimde imkanım olsa bi apartman alıp cocuklarımı sıralı bi sekilde oturtsam ne güzel bi gelecek yapmıslar ayrıca senin esin nadir ailesinin evini istemeyen biri hic kusura bakma yani senin düsüncende bana yanlıs ailesi ev vericek ama ogul istemeyıp kötü olucak buna nankörlük denir baska bisey degil dublesk evde dgeil ama altlı üstülü oturulur
eşinizin ailesinin üst katında ama ev sizin değil ailenin de değil kira ödeyeceksiniz eşiniz ve siz. bu şartlarda kalır mısın?
Valla benim annemden iyisi,fedakarı, meleği yok.
Herkesin çektiği zorluklardan fazlası ile büyüttü, okuttu beni.
Sonra da kızının aptal aşkına he dedi, şehir dışına evlendirdi.
Üstüne anlayışsız, huzursuz, kızını hiç sevmeyen insanlarla dünür oldu.
Yine de sadece saygı duyuyor, asla kötü laf etmez.
Yeter ki huzurun olsun der, özlemini içine atar.
Kple aynı şehirde olmamız yetmedi.
Üst katında olacakmışız.
Bir yürüsün gitsinler ya!
hep diyorum ya, bugün k.validelerinden yakınan gelinleri 20 yıl sonra görmek isterim.. tıpkısının aynısı olacaklar kendi k.validelerinin
kız kaynana olmusun yapıcan yemekte evde vericen yaslılık menüm hazır bile 1 tepsi su böregi hazır spairs vercem 1 tepsi sarma sarcam ben güllüoglu baklava bol fıstıklı cocuklar icinde ev yapımı limonata yaaaaKuzum senin gelinler sana zor dayanır yemek yapmayan Nazlı Niyazli kaynana olursun sen onlar kacarlar ordan,hem bedava evi zor verirsin bence onun yerine 1000 tane bilennzik yaparsın
Sen beni öldürücen :)kı
kız kaynana olmusun yapıcan yemekte evde vericen yaslılık menüm hazır bile 1 tepsi su böregi hazır spairs vercem 1 tepsi sarma sarcam ben güllüoglu baklava bol fıstıklı cocuklar icinde ev yapımı limonata yaaaa
ben böyle düsünceli bi kaynana olcam
eee tamamda hayata 1 o önde baslarsın neden kendimi zora sokuyum kaynananım evi varsa ogluna almıssa dedimya esin nadir buluncak biri ama benim tercihim olmaz 10 sene ev borcu ödemek tüm isteklerinden vazgecmek cogunluklada böyle yapıp kaynana basına kalır cogununBu tercih meselesidir.
Dayatılamaz.
İstenilmedi diye de lanetlenilemez insan.
Az görüşmek tatlı görüşmek tercihimdir.
Kavga ederim alttan duyulsun istemem.
Hem evliliğim için hem o insanların huzuru için.
Evladım mutsuz mu diye huzursuz olurlar falan.
Amaç bedava ev vermek değil hayatımıza burun sokmak ayrıca.
Nerden anladığımı sorarsan düğünümüzü her şeyimizi biz yaptık.
Evime bir iğne bile almadı kendisi.
Dünyaya bu kadar pembe baktığına göre iyi bir kv, kp e denk gelmişsin sen arkadaşım.
Ne hoş..
Bedava ev de istemem, gönlüm nerde isterse orda yaşarım.
Çünkü bu hayat benim!
menüm nasıl ama bu yasta olup kaynana menüsü hazırlayan kim var söyle bana bide gelin nisanlıykden bana geldiginide bayramda falan elimi öperken bi kücük altın koyucam bide bayramlık :)Sen beni öldürücen :)
eee tamamda hayata 1 o önde baslarsın neden kendimi zora sokuyum kaynananım evi varsa ogluna almıssa dedimya esin nadir buluncak biri ama benim tercihim olmaz 10 sene ev borcu ödemek tüm isteklerinden vazgecmek cogunluklada böyle yapıp kaynana basına kalır cogunun
cünkü gelinler nasılna bana bisey almadı yapmadı bakmak gitmek zorunda degilim diye düsünür a
ama esi o benim annem der naz niyaz ettirir sende bosa borca girdiginle kalırsın seni tensiz ediyorum tabi
Süpersin valla :)menüm nasıl ama bu yasta olup kaynana menüsü hazırlayan kim var söyle bana bide gelin nisanlıykden bana geldiginide bayramda falan elimi öperken bi kücük altın koyucam bide bayramlık :)
ev vermesi yöneticegi anlamına gelmezki onu bi sekilde bastırırsın normal cocugunun evliliginin bitmesini istemiyosa ses cıkarmaz zaten arızalar haricHuzursuz bedava ev sahibi olmaktansa, huzurla borç ödemeyi tercih ederim işte ben.
Çünkü çok muhabbet tez ayrılık getirir.
İnsan kendi kanı ile, canı ile ters düşüp birbirine girebiliyorken
eşinin ailesi ile ne kadar uzun süre tatlı kalabilir?
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin.
Hasta olduklarında ailelerimize elbette bakacağız.
Ben sadece anayım babayım diye hayatımızı yönetme isteğine katlanamıyorum!
Türk anne babaları hem çok fedakar hem çok bencil. Çok veriyorlar evet ama bir o kadar da alıyorlar.
ev vermesi yöneticegi anlamına gelmezki onu bi sekilde bastırırsın normal cocugunun evliliginin bitmesini istemiyosa ses cıkarmaz zaten arızalar haric
sana zoru düsmüs bacım ama ben onuda adam ederdim esim yanımda oldugu süreve allah kolaylık versin o zaman senin kaynana ne kadar uzak o kadar ii :))Sen hangi dünyada nasıl melek insanlarla yaşıyorsun bacım?
Benim kp iğne vermeden hayatımızı yönetmek istiyor.
Ev veren canını ister bence
Hiç de bastıramıyoruz valla duymadan bildiğimizi okumaya çalışıyoruz.
Kavga, huzursuzluk söz konusu devamlı ama işte.
Evliliğimiz bitsin istemez söz de ama memnun da değil bu yürüyüşten.
Dilinden düşürmez bunu. Tıka kulaklarını tıkayabildiğin kadar.
sana zoru düsmüs bacım ama ben onuda adam ederdim esim yanımda oldugu süreve allah kolaylık versin o zaman senin kaynana ne kadar uzak o kadar ii :))
Seninki Alman Türk kırması herhalde. Verirken Alman, alırken Türk.Öyle deme çok vermeyip fazla fazla almak isteyenler de var..
Benim kp öyle mesela.
Seninki Alman Türk kırması herhalde. Verirken Alman, alırken Türk.