- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bicok kisi itiraf edemese de cocuklarini köleleri gibi görüyor.
Cocugum icin fedakarlik yaparim falan filan diyor da, is ciddiye binince "biz anne babayiz biz ne istersek oyle olur,yoksa sen kötu evlatsin vafasizzin, nankorsun, ......"
Aileme yakın oturmak isterdim.
Bugün kahvaltıda annem; atandığında birini bulur gidersin sen dedi mesela. gülerek ama babamın yanında ince bi gözdağıyla
çocukları hep dizlerinin dibinde olsun istiyorlar. evet bizi onlar büyüttü, onlar hep yanımızdaydı ve ayrı bir hayat kuracak olmamız onlara çok farklı geliyor sanırım... bencillik mi alışkanlık mı hiçbiri değil sadece sevgiden mi, bunun adını tam koyamadım
Herkes kendi ailesine yakın olmak ister gönülden, ya da her aile evladını yakınında ister.
Ama sadece gönülden istemeli, bunu bir hayal haline dönüştürüp uygulama konusunu dile bile getirmemeli bence.
Elimde olsa uygulamaya geçerim.
Eşlerde hakkaniyetli davranıp hangi aileden daha fazla yakınlık hoşluk gorecekse kendi aralarında anlaşıp yakın oturabilirler.
Özellikle çocuk olduktan sonra gerçekten( aklı başında ) ailelere ihtiyacı oluyor insanın.
Benim eşim sırf bu sebepten ailesiyle görüşmüyor.Hakkaniyetli davranan eş görmedim ben daha.
Hepsine kendi ailesi tatlı.
Kaç kişi objektif olarak benim ailem hatalı haklısın, faydaları yok üstüne huzursuzluk veriyorlar diyebiliyor?
Benim eşim sırf bu sebepten ailesiyle görüşmüyor.
Şimdi eşimi methetmek için söylemiyorum.
Sadece böyle adamlar da var demem gerekiyor.
Ailesinin her hatasını çat çat konuştu yüzlerine.
Sonuç, kimse ne eşimi ne beni istemiyor
Eğer onların düzenlerine uysaydık, benim şimdi 4 tane kaynanam olacaktı. İlk başta eşim de göremedi bunları kabul ediyorum. Savunma modundaydı. Fakat yavaş yavaş her şey dank etti. Zamanla...
Bu arada ben de istemezdim ailesiyle küsmesini. Zaten durum benlik değil. Kendi aralarında. Üstüme vazife görmediğim için kenarda duruyorum şu an.
Hakkaniyetli davranan eş görmedim ben daha.
Hepsine kendi ailesi tatlı.
Kaç kişi objektif olarak benim ailem hatalı haklısın, faydaları yok üstüne huzursuzluk veriyorlar diyebiliyor?
Bi zaman sonra kendilerini çekmeliler ya...Aileler sınır bilse de evlatların kafasına dank etmesine kalmasa huzur keşke..
Kuzum senin gelinler sana zor dayanır yemek yapmayan Nazlı Niyazli kaynana olursun sen onlar kacarlar ordan,hem bedava evi zor verirsin bence onun yerine 1000 tane bilennzik yaparsınallah askıan ya keske benimde imkanım olsa bi apartman alıp cocuklarımı sıralı bi sekilde oturtsam ne güzel bi gelecek yapmıslar ayrıca senin esin nadir ailesinin evini istemeyen biri hic kusura bakma yani senin düsüncende bana yanlıs ailesi ev vericek ama ogul istemeyıp kötü olucak buna nankörlük denir baska bisey degil dublesk evde dgeil ama altlı üstülü oturulur