Doğrudur artık ne varsa? Biz kendimiz yetiştiriyoruz hobi olarak. Domates bitti ama biberlerim halen var ve her yemeğin yanında cips gibi yiyorum o kadar lezzetli ki. Gübre olarak maya, karbonat, şeker,güvercin dışkısı kullandım. İlaçlamada sulandırılmış süt, dibine kükürt, ve ısırgan fısfısladım. Valla kokusu bile buram buram.
5 aylık bir bebeğim var, çok zorlandığım zamanlar oldu ona bakarken ve kendimi çok paspal hissettiğim anlar oldu
Saçımı boyattım lazere gidiyorum ama özellikle saç boyamanın emzirme sürecinde çok zararı olduğunu söyleyen bir doktora denk geldim bugün
Moralim bozuk ne kendime ne evladıma ne aileme yetemiyor muyum hissi var
5 aylık bir bebeğim var, çok zorlandığım zamanlar oldu ona bakarken ve kendimi çok paspal hissettiğim anlar oldu
Saçımı boyattım lazere gidiyorum ama özellikle saç boyamanın emzirme sürecinde çok zararı olduğunu söyleyen bir doktora denk geldim bugün
Hamilelikte zararlı. Doğumdan sonra ben de biyatmoştım. Şahsen annenin yeteceğinbir durum yok ilk üç yıl çok zor bebek çocuk bakmakta..kendinize alan açın siz mutlu olun ki mutlu eş mutlu bebek olsun. Ben kendimi ihmal ettim o dönem . Pişmanım. Denge kurulabilir. Bir de ev işi konusunda mikemmellik beklemeyin olduğu kadar deyin yani yapacak birşey yok.
Valla ben hayatım boyunca hiç saç boyamadım. Kendime zararı olduğu için.
Lazere de gitmedim yine kendime zararı olduğu için. Yaptırmak isteyen yaptırsın elbette,hiç birine laf edemem herkesin kendi bedeni kendi kararı.
Siz de saç boyattınız lazere gittiniz diye bencil anne diyemeyiz ki,herkes evladı için en iyisini yapmak ister.
Pek çok zararı var. Kansere yol açmadığı söyleniyor ama kanser geçmişi olanlara da uygulanmaması tavsiye ediliyor mesela. Bu bir soru işareti. 15-20 yıl sonra pardon biz anlamamışız,lazer zararlı yaptırmayın diye söylemeyecekleri ne malum? Şüpheli bir işlem bana kalırsa. Durduk yere neden ışına maruz kalayım ki?
Hadi boya neysed elazer ne alaka bi türlü anlam veremiyorum alzer derinin belli bir katman altına kadar inebiliyor hatta daha altt aolulan köklere bile etki etmezken süte nasıl etki edecek. Çok saçma bende sçaımı boyuyorum valla. Napiyim önceden süt sagıyorum bi kaç saat süt vermiyorum. Ama bua y mesela sağımda yapamam yani elimel sağdıgım çocuga yetmez. Bir yan etki gözlemlemedim dogdugundan beridir beşinci boyama yaptım.
Boyayi bilmiyorum ama eger beyazlariniz yoksa Boyatmayin dilerseniz ne olur olmaz. Sonucta bazi gercekler hemen tespit edilemeyebiliyor. Ama lazeri kol altina yapiyorsaniz bence yapmayin. Bildigim kadarıyla meme kanserini tetikliyor bu. Dolayısıyla sut kalitesinede zarar verebilir belki.