Bencil alamancılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman bırak şunu, ne yurtdışında ne yurtiçinde eşi benzeri yoktur onun, hepimizi sinir etti en sonunda pirayaa pirayaa diye adımı sayiklaya sayiklaya delirip kepenkleri komple kapattı gitti avel sdfgfdddff....

Son düzenleme:
Yaşamadığı yer hakkında atıp tutanlar zaten saçma sapanlar.
Buraya yazmak yerine yüzüne konuşacak cesareti gösterseydin keşke.
Aile büyükleri içerisinde belli bir saygı önergemiz var ne yazık ki. Yüz yüze evet siyasi tartışma yapıyoruz ancak ne kadar ş...Z ce düşündüğünü direkt dillendiremiyorum.

Beni de engellemiş zaten. Alamancı sevmiyordum bu söylediklerimden dolayı ( istisnalar kaideyi bozmaz ülke sorunlarının

Üyeler hakkında konu açmak yasaktır, her ne kadar konuya amcalar halalar dayılar dahil edilse de, şikayet edilen özel mesajlara ve taaaa 2018’de yazılan yorumlara kadar girildiğinden anlaşıldığı üzere, konu hangi üye için açıldı anlaşılıyor.

Kaldı ki içerik hem üye hakkında hem de siyasi mesajlar yazılmaya müsait bu sebeple konu kapatılmış, kurallara uymadığınız için işlem yapılmıştır.

Bahsettiğiniz üye de coşmuş, sizin topikten çıkıp ona da gerekeni yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…