Bence sorun var ama ne olduğunu bilen yazsın

Gonuldagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
42
16
30
Merhabalar, benim ki dert mi ne bilmiyorum ama baya kafamı kurcalıyor. 4 yıllık evliyim ve tabi çogu evlilik gibi cinsellik azaldı.biz hiçbir şekilde korunmuyoruz eşimle ve 4 yılda prezervatif kullandığı zamanlar (ki sayılıdır) hariç kocam hiç boşalmıyor. Kısa da sürmüyor ve bu durum benim kafamı kurcalamaya başladı. Hatta ben demedikçe aklına gelmiyor seks. Yani hep tek taraflı istek üzerine olması beni yordu artık bende istemiyorum.. Yani bu uzun süren sekste boşalmaması bir sorun mu yoksa benim kuruntum mu?

Son düzenleme:
Canim erkekler varki cinsel iliski sorunu olabiluyor onun yerine takviye sen istedigin zaman aliyordur normaldir yani bu belki sana anlatamadigi bi sorun onun icin kendini kotu hisetmesin diye anlatamiyo olabilir yani kotu dusunme

Canim erkekler varki cinsel iliski sorunu olabiluyor onun yerine takviye sen istedigin zaman aliyordur normaldir yani bu belki sana anlatamadigi bi sorun onun icin kendini kotu hisetmesin diye anlatamiyo olabilir yani kotu dusunme
Kasıklarımda iltihabım var diyordu 4 yılda 1 kere bile doktora gitmedi.yani bir sorun varsa çabalar insan. Bilmiyorum ama çok yorucu bir durum. Bazen kendi Kendime keşke evlenmeseydim diyorum..

Kasıklarımda iltihabım var diyordu 4 yılda 1 kere bile doktora gitmedi.yani bir sorun varsa çabalar insan. Bilmiyorum ama çok yorucu bir durum. Bazen kendi Kendime keşke evlenmeseydim diyorum..
Ya kiyamam sana canim o herkesin bazen dedigi kelimedir varsin sorun bu olsun esin iyi mi sen ona bak merhametine kalbine bak bazilari iliski oldugu halde evlilikler yürümüyor yani bunu dert etme kendine oda illa ki kendini kotu hissediyordur

Dert mi? Evet dert
Çözümü bir doktor ötede olan bir dert.
Beni şaşırtan eşinizin bu konuda önemsiz davranması. İltihap var ama doktora gitmiyor. Çocuk için etki eder mi bilmiyorum ama sağlık?
Cinsellik?
Nerde kaldı evlilik?

Hiç boşalmıyor mu dört yılda hiç mi boşalmadı ve doktora görünmedi?yahu böyle sorumsuz insanları gerçekten anlamıyorum evlenirken gerçekten bir sınav yapılması lazım her konuda
İlişki sırasında boşalmıyor, 1.5 yıldır falan hiç prezervatif kullanmadık mesela. Bir ara masturbasyon yapıyordu rahatsız olduğumu belirttim onu da kesti sanırım yada kalıntı bırakmıyor. Her şekilde ben yine de cinsel ilişkide boşlamamasına takılıyorum. 5 dk sürse dersin tutuyor kendini (chack up gibi birşey olsa bizde bilip evlensek )

Çocuk konusu da zaten sıkıntı bir başka başlıkta forum açtım. İşin aslı çok bunaldım ve yalnızım.

Bazı insanlar mastürbasyona alışkın olduğunda normal ilişkide boşalması zor olabiliyor ama tedavi olması şart sizide düşünmesi lazım...

Boşalmaması konusunda hiç uyarmadım ki nasıl ne denir bilmiyorum. Ona cinsel ilişkimizin az olduğu konusunu açtığımda hiç ilerleme kaydedemiyorum.

BUDA AÇTIĞIM DİĞER KONU TÜM DERTLERİN BUNLAR:
****26 yaşındayım ve 4 yıldır evliyim. Eşim hiç çocuk istemiyor ben istiyorum. Bu yıl regl gecikmesiyle doktora gittim. Duphaston verdi 4 ay kullanmamı söyledi, ilk Ay dedikleri gibi regl oldum 2.ay kullandım ilacı reglim 14 gün kadar geçikti. Başka doktora gittim ve hormon test sonucumda prolaktin 59 civarı çıktı. Ve yumurtalıkların zayıf dedi. Dostinex yazdı şuan yine 10.gün gecikiyorum ve moralim çok bozuk sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten eşim bu konuda beni çok yanlız bırakıyor beni anlamadığını düşünüyorum, sanki çocuğum olsa yalnızlığım yok olacakmış gibi geliyor.
Doktorumu aradım hamilelik şüpheniz varsa test yaptırın mutlaka dedi, hamilelik yoksa tarnusal sanırım bu ilacı kullanın regl olunca gelin hormon tedavisine başlarız dedi. Hamilelik şüphem zerre yok çünkü eşim resmen 40 gündür dokunmuyor bile bana. Zaten seyrek olan seks hayatımız yok oldu

Aldatıyor olabilir mi acaba doktora gitmediğine göre benim aklıma bu gelirdi böyle bir sorunumuz olsaydı.

O kadar uzun tutabilir mi erkekler, bir kaza da mı olmaz yahu emojilerime takılmayın içim kan ağlıyor benim bu konuda çok muzdaribim
Ben olayı hiç anlamadım zaten ben evli değilim de cinsel ilişkide yaşamadım ama bu işin zirvesi boşalmak değil mi boşalmıyorsa nasıl rahatlıyor

Ben olayı hiç anlamadım zaten ben evli değilim de cinsel ilişkide yaşamadım ama bu işin zirvesi boşalmak değil mi boşalmıyorsa nasıl rahatlıyor
İşte acaba bizler mi yanlış öğrendik diye düşünüyor insan, çünkü bende öyle biliyorum. O yüzden sorun gibi geldi bana. Ve böyle bir konu kimseyle paylaşılamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…