Bence sorun var ama ne olduğunu bilen yazsın

İşte acaba bizler mi yanlış öğrendik diye düşünüyor insan, çünkü bende öyle biliyorum. O yüzden sorun gibi geldi bana. Ve böyle bir konu kimseyle paylaşılamıyor malesef
Evet haklısınız bence bi sorun zaten boşalmazsa zaten hamile kalamazsınız ki bi problem olduğu aşikar sizinde hakkınızı gözetip doktora gitmesi lazım ama erkekler de bu tarz şeylerde aşırı çekingen oluyor gururları inciniyor

Cinsellik olmayan evliliği idare etmeniz gerekmiyor. Bu yasal olarak da dini olarak da size boşanma hakkı verir. İyi insansa cinsellik olmadan da yaşanır idare et diyemez hiç kimse. Eşinizin her ne problemi varsa bunu çözmek için çaba göstermemesi kocalık görevini yapmadığı anlamına gelir. Çocuk istemiyor, cinsellik istemiyor, cinsellik olsa bile boşalmıyor. 4 yıldır bekliyorsunuz. Size şurada okuduğum konulardan edindiğim tecrübeye dayanarak yazıyorum. Çok fazla gençsiniz. Bu adamı değiştirme ihtimaliniz yok. Ya böyle kabullenin ya da yaşınız geçip pişman olmadan bırakıp gidin.

Bu erkeklerdede yeni moda oldu ilişki sırasında boşalamamak. Benimkindede var

Böylesinide ilk defa duyuyorum, boşalmayan erkek rahatlayamaz, kaldı ki ilişkiye giriyor birde yani hormonal bir sorunu yok adamın, acilen kolundan tutup doktora götür.

Cinsellik olmayan evliliği idare etmeniz gerekmiyor. Bu yasal olarak da dini olarak da size boşanma hakkı verir. İyi insansa cinsellik olmadan da yaşanır idare et diyemez hiç kimse. Eşinizin her ne problemi varsa bunu çözmek için çaba göstermemesi kocalık görevini yapmadığı anlamına gelir. Çocuk istemiyor, cinsellik istemiyor, cinsellik olsa bile boşalmıyor. 4 yıldır bekliyorsunuz. Size şurada okuduğum konulardan edindiğim tecrübeye dayanarak yazıyorum. Çok fazla gençsiniz. Bu adamı değiştirme ihtimaliniz yok. Ya böyle kabullenin ya da yaşınız geçip pişman olmadan bırakıp gidin.
Kafam çok karışık sanki onsuz olmazmış gibi geliyor, çok seviyorum ama bilmiyorum kabullenmekte zor, bırakıp gitmekte..

Hic mi bosalmiyor. Iliski sureniz nedir. O ne kadar sure sonra rahatlar

Peki diyeli ilişkiniz ciddi boyuta ulaştı ileriki zamanda çocuk istediğinizde bu durum sıkıntı yaratmaz mı
Evet kendisi ile evlilik düşünmeye başladım. Ama bu konudan kaçıyor. Üstünede gitmek istemiyorum sanırım mastürbasyon alışkanlığından oluyor. Çünkü el ve oralla boşalıyor. Arada cinselliğe ara verince ilişki esnasındada boşalıyor anlamadım gitti

Evet kendisi ile evlilik düşünmeye başladım. Ama bu konudan kaçıyor. Üstünede gitmek istemiyorum sanırım mastürbasyon alışkanlığından oluyor. Çünkü el ve oralla boşalıyor. Arada cinselliğe ara verince ilişki esnasındada boşalıyor anlamadım gitti
İş ciddiye binmeden bu konudan muzdarip biri olurak iyi düşünmeni ve net olmanı tavsiye edebilirim. Gerçi kelin ilacı olsa başına sürer 🤗

Eşinizin çok önemli bir sağlık sorunu var bence, boşalmamak ne demek?

Çocuğunuz da bu yüzden olmuyor bence. Cinsellikte sperm sadece çocuk için değil kayganlaştırmak için de gerekli. Eşinin içine boşalması gibi bir hazzı ertelemek çok büyük bir eksiklik bana göre.

Cinsel ilişkide orgazm oluyor mu eşiniz? Sizi rahatlatabiliyor mu peki?

Eşinizin çok önemli bir sağlık sorunu var bence, boşalmamak ne demek?

Çocuğunuz da bu yüzden olmuyor bence. Cinsellikte sperm sadece çocuk için değil kayganlaştırmak için de gerekli. Eşinin içine boşalması gibi bir hazzı ertelemek çok büyük bir eksiklik bana göre.
Doğru, sanırım bir sonraki tartışmamızda bunu söyleyebilirim eşime.

Merhabalar, benim ki dert mi ne bilmiyorum ama baya kafamı kurcalıyor. 4 yıllık evliyim ve tabi çogu evlilik gibi cinsellik azaldı.biz hiçbir şekilde korunmuyoruz eşimle ve 4 yılda prezervatif kullandığı zamanlar (ki sayılıdır) hariç kocam hiç boşalmıyor. Kısa da sürmüyor ve bu durum benim kafamı kurcalamaya başladı. Hatta ben demedikçe aklına gelmiyor seks. Yani hep tek taraflı istek üzerine olması beni yordu artık bende istemiyorum.. Yani bu uzun süren sekste boşalmaması bir sorun mu yoksa benim kuruntum mu?
Nasıl yani sertlesebiliyor ve ilişki yasiyorsunuz ama final de bosalamiyor, yoksa geç mi bosaliyor sorun ne tam olarak anlamadim🧐💁

X