Bence Doğru olanı yaptım

nan koca boşanınca böyle relax olunuyosa ben de boşayayım mı naniknanik
Gerçi bi problemimiz de yok ama maksat ruh arındırıp ferahlama diil mi yani -tatlicadiarzu-

bebeğim en doğrusunu yaptın,
başından beri hep böyle problemler çıkıyordu aslında görüyordun ama görmezden geliyordun.
bu kararı aldığın iyi olmuş.
onla konuşmaya gerek yok, çünkü konuşursan yok shiftcan sen yanlış anladın vs vs konuşur yoktan yere dinleme bile.
yavaştan uzaklaştır işte hayatından.
merak etme o yoksa biz varız:)

erkek arkadaşının para almayı kabul etmesi bana ters geldi umarım yanlış anlamazsın
tabiki benzin parası,zaman kaybı yaşıyor..ve hiç bir mecburiyeti yok ama arkadaşlar arasında böyle para hesapları da bana garip geliyo..
çıkarcı birinden kurtulduğun iyi olmuş,o ayrı bir konu tabi,ki sadece çıkarcı değil arkandan iş çevirmiş:umursamaz:

Allah kurtarmış :roflol:

canım bencede yanlış bir hareketti zaten kabul etmemekte direndi ama kızcağız asla binmem lütfen lütfen diyince sevdiceğim çözüm yolu buldu tamam benzin alırsam yardım edersin falan diye geçiştirdi ama kız arabaya bırakıp kaçıyodu.
zaten çok yakan bir arabası var ve arabası için canını verir buna rağmen istemedi mesafede ykın değil 20 km gidiş dönüş 40 km ediyodu. mantıklı olan para vermekti aslında çünkü hepimiz öğrenciyiz belirli harçlıkla geçiniyoruz. ama bence de arkadaşlıklara para girince bilmemnesi çıkıyo.

Bazı arkadaşlar sizi sırtlanır yükünüzü hafifiletir imutluluk veriri. Bazıları ise durumdaki sadece yüktğr kendini taşıtmaktan hoşlanır ve sizi yorar. yükünüzden kurtulmuşsunuz geçmiş olsun

en iyisini yapmışsın ilişkilerde arkadaş bile olsa3 üncü şahıslar yer olmamalı bencede
kararınız hayırlı olsun

Arkadaşım yanlış bir arkadaş seçimi yapmışsın , bazen insanların başına ne yazık ki bu durum gelir . Bende bekarken böylesi bir menfaatçiyle arkadaşlaık etmiştim iyiliğimi suistimal etmişti bende onu yarı yolda bıraktım ve bu bana bir ders oldu bir daha böylesiyle arkadaşlık kurmadım .. Çünkü artık görüşeceğim insanları kendimce test ediyorum .. Umarım sende bir daha böyle birisine denk gelmezsin . Mutluluklar dilerim ..

alkisalkisalkis
çakal gibi dostum olacağına, aslan gibi düşmanım olsun

Bazi arkadaslar vardir gordugunde icin acilir iki kelime edeyim diye gozunun icine bakarsin.
Bazi arkadaslar vardir gordugunde off bugun de bunu hic cekemicem dersin kisa yoldan basindan savmaya bakarsin.
Bazi insanlar ise sirtinda kambur gibidir, gordugunde uzulursun yardimci olmak istersin gormezsen merak edersn kullanildigini bilirsin ama bilmiyor gibi yaparsin derdi olsa kosarsin yanina neseli olsa yanina gelmedigini takmazsin. ama gun gelir o kamburdan kurtuldugunda oyle bir hafiflersin ki su yag reklamlarinda havaya ucan insanlar var ya aynen onun gibi.
Hayirli olsun arkadasim.

bence bu kararı alarak doğru bir hareket etmişsin
böyle bir arkadaş olmasın daha iyi hep zararı omuş sana
bi de çıkarcıymıs boşver yol ver gitsin kaybetcek bişeyin yok

arkadaşın iyi gün dostu olanlardan o yüzden görüşmemekle en iyisini yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…