nan koca boşanınca böyle relax olunuyosa ben de boşayayım mı naniknanikkızımızın sevgilisi mezun oldu sene memlektine dönüyo, seneye yalnız kaldığında ne yapcak bakalım...
bi kere de evine çağırmıştı yatıya izin almam problem oluyo evdekilerle sorun yaratacağıma gitmem daha iyi diye düşünenlerdenim gelmedim diye ay allahım senin bana işin düşer görürsün falan filan tehdit etmişti telefıonda:umursamaz:
resmen kocamı boşamış gibi hissediyorum yahuzemuszemuszemuszemus
kızımızın sevgilisi mezun oldu sene memlektine dönüyo, seneye yalnız kaldığında ne yapcak bakalım...
bi kere de evine çağırmıştı yatıya izin almam problem oluyo evdekilerle sorun yaratacağıma gitmem daha iyi diye düşünenlerdenim gelmedim diye ay allahım senin bana işin düşer görürsün falan filan tehdit etmişti telefıonda:umursamaz:
resmen kocamı boşamış gibi hissediyorum yahuzemuszemuszemuszemus
erkek arkadaşının para almayı kabul etmesi bana ters geldi umarım yanlış anlamazsın
tabiki benzin parası,zaman kaybı yaşıyor..ve hiç bir mecburiyeti yok ama arkadaşlar arasında böyle para hesapları da bana garip geliyo..
çıkarcı birinden kurtulduğun iyi olmuş,o ayrı bir konu tabi,ki sadece çıkarcı değil arkandan iş çevirmiş:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?